Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tazke dychanie

Príspevok v téme: Tazke dychanie
ninik

Poradte mi prosim Vas strasne zle sa mi dycha akokeby plytko, vecer ked zaspavam a nastane zlom spanku sa strhnem na to ze prestavam dychat...byva mi zima a nasledne strsne horko, mam mravcenie a vnutorny tras, je mi na odpadnutie..tlak mam v poriadku..neviem co je so mnou, v nemocnici vravia ze nic..prosim o radu.dik

jaja

mariaa- tak sa už musíš šetriť...
a nikdy človek nevie, či je zdravý, hlavné je ako sa cíti... ja som zdravá- podla lekárov, ale niekedy sa cítim pod psa, ale to chce asi čas ešte... a dobrú psychologičku:-) pekný večer prajem papa

[zruseny12]

vies jaja,ked je clovek zdravi pohyb cloveku neublizi,ale ked uz ma bolia klby a tru sa kosti o seba pri pohybe tak to je uz ine zase...ale ,v tehotenstve je aj dobre sa hybat, lebo potom je lahsi porod...pa

[zruseny12]

myslim,ze nepretazila,/ved pracovat treba a pohybovat sa aj v tehotenstve/aj ja ti prajem krasny zbytok dna..pa

jaja

no ja už ťahám 4 mesiac, z toho sa to rieši mesiac a pol, čo som si objednala potr. doplnky... ale cítim zlepšenie po psych. stránke (musím poklopať), aj ked je to nevyspytateľné... ale dalo mi to poznatok, že hak je svinstvo na organizmus ženy.
nepreťažila si sa ty v teho?

[zruseny12]

keby clovek vedel,co ho caka,ze?mysli si ,ze si pomoze a nakoniec este viac problemou si privola...ale asi treba na to cas...a kolko uz sa s toho dostavas?mne sa zase zdrvotny stav pokazil po narodeni dceri tak asi rok ked mala...ale uz pocas tehotenstva mi trpli konce prstou na rukach,inak tehot.bolo v pohode,vsetko som robila,az vela som robila dokonca aj skrine som stahovala,na zahrade rylovala.malovala...proste co sa dalo...a potom taky obrat...ako troska...ale to slo postupne...uz som tu pisala na nejakej teme,ze ma lekari odhanali odflak.az som dopadla ako dopadla,ale chvala bohu tiez som uz s toho najhorsieho von,aspon si myslim,len teraz treba to udrziavat a strazit ako oko v halve to zdravie...

jaja

niekedy som bola taká, že máločo ma vytočilo, ale ako som začala brať tú sprostú hak, tak sa zo mna stala citlivka. teraz sa snažím dostať na pôvodnú koľaj:-) pomaly ale isto...