Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tazke dychanie

Príspevok v téme: Tazke dychanie
ninik

Poradte mi prosim Vas strasne zle sa mi dycha akokeby plytko, vecer ked zaspavam a nastane zlom spanku sa strhnem na to ze prestavam dychat...byva mi zima a nasledne strsne horko, mam mravcenie a vnutorny tras, je mi na odpadnutie..tlak mam v poriadku..neviem co je so mnou, v nemocnici vravia ze nic..prosim o radu.dik

ooo

ninik ja by som ti rada poradila, kebyže viem čo s tým... základ je nenechať sa tým naplašiť... ale zasa viem, že to nie je vôôôôbec ľahké, lebo mna včera chytil taký stav, že som myslela, že koniec a vyplašila som sa ako mača, aj keď som si vedome hovorila, že to prejde, že sa nič nedeje...

RNG

A vitaminy same nestacia, treba brat aj mineraly, najlepsie dobru zmes mineralov a vitaminov na kosti , spolu so spirulinou na lepsiu absorbciu.

RNG

Deprim je zialbohu prilis slaby, primalo hypericinu.
Pozri na temu depresia,tam to navi vyskusal(aj ine nedostatocne ucinne vytazky z lubovnika)

Dr jajboli

Neskúsila si si niekdy dať niečo na spanie? Možno by ti pomohlo. To pľúcne som sa za to pýtala, lebo ten lekár v KE sa mapýtal, ktorý lekár ma posiela, lebo asi ani to nie je jedno. Môže zrejme doporučiť asi len pľúciar, alebo kardiológ. Bolo by to zistiť. Keď sa ti tak dýcha, skús do toho sáčku tak pomaly..Nosom dnu a ústami von(júj, teraz neviem, či nie naopak) bože, som ja ale polepetko!

ninik

dr jajboli, mam aj ten problem s vynechanim, ale aj to co ma tvoj syn, presne tie priznaky, bola som aj u psychiatra, ale ta nasa je na praskoch a dala mi lieky pre tazkych alkoholikov a bolo mi este horsie:((( teraz beriem DEPRIM z lubovnika, dake vitaminy, vitaminy B komplex a je mi fajn, to s tym trpnutim a tak prestalo, ale ten stav pred spanim...to je teraz problem.ak to vyriesim, budem fit:)))

ninik

ooo, ale dakedy mi pred spanim vynecha dychanie, hlavne ked prichadza ten prelom ze idem zaspat..vtedy sa na to strhnem a nezaspim...vcera som to zasa mala...

ninik

DR jajboli, ahojky, viem ze si pisala ze si tam objednana.ja mam v piatok dake vysetrenai a potom pojdem za obvodnou nech ma posle aj na to plucne, ale ked mi robili RTG pluc, bolo vsetko OK.pozriem si to vo vyhladavaci, uz som to saamizda aj pozerala.snad to ale bude ok.

ninik

ooo, porad mi ako sa vyhnut tomu pocitu, ze nedycham urcity cas, je mi zle a na odpadnutie, fakt sa s tym snazim bojovat,ale je to silnejsie!ale chcem to premoct!!!a musim, lebo ja nie som ja:(((