Ahojte, uz niekolko rokov sa mi v jednom vkuse vracia mikoza. Doberiem lieky, par dni je pokoj a znova a toto je stale dookola. Skusala som uz vsetko,nenosit tanga, vymenit praci prasok a milion inych veci. Strasne ma to depta a komplikuje mi to zivot,aj ten intimny. Prosim poradte co mam robit,hotova som z toho,je to strasne...dakujem vopred...
Som uz zufala,neustale vracajuca sa mikoza!!!!!!!
aj vam tak zapacha ten vytok???
ja mam tiez s tym problem uz vyse roka je to biely vytok,nesvrbi,ale najviac ma na tom stve ze to tak zapacha..aj ked som brala antibiotika a atd.po dobrani par dni pohoda a zas a hlavne po pohlavnom styku s partnerom...da sa nieako zistit ci to je od partnera??pls o radu uz som zufala ze to nikdy neskonci
zizala. Mykoza vzniká aj pri používaní antibiotík následovne: V hrubom čreve máme rôzne baktérie, kvasinky- jednoducho celú črevnú mikroflóru v správnom pomere. Prísunom antibiotík, pokiaľ je organizmus oslabený dochádza k narušeniu tejto rovnováhy a je možné premnoženie kvasiniek , ktoré spôsobujú všetky spomínané problémy.
Nie som lekárka ale zápasím s týmto problémom už dosť dlho a preto som si naštudovala všetky informácie ohľadom mykózy. Pokiaľ budem vedieť tak poradím.
Ahojte, som tu nová a rada by som reagovala na mykózy. Aj ja sa trápim už dlhšie, po prvých výsledkoch mi dala gynekologička čípky, ktoré mi nezabrali. Keď som prišla opäť za ňou, tak mi povedala. že to musíme liečiť nie lokálne ale systematicky, teda celý organizmus. Dala mi jednu silnú tabletku a mám taký pocit, že mi zabrala. Z toho vyplýva, že je možné, že dotyčná mykóza nemusí byť len lokálna ale aj systematická. Skús sa na to opýtať svojho gynekol´ga.
zizala, moze to byt aj ovulacny hlien, vyrataj si to.....
prosimmm...ak viete poradte fakt..
z coho vlastne vznika mikoza?..ked sa pozívaju antibiotika..a dalej..?..pravdepodobne tym trpym aj ja aj ked newiem mam cudny biely vytok ale nesvrbima nic ...co ked pojdem ku gynekologovi a nepomoze mi ..:(
plesnové syry nejem, pivo mi nechýba ku šťastiu, ale občasnej čokolády sa neviem vzdať:-( a ako je to s bielym pečivom? inak nikdy som nebola na diety, a ťažko sa mi obmedzuje strava (rodina je biele pečivo, zelenina mi nechýba... (tieto problémy mám od hak)
vylucit uplne zo stravy plesnove syry,sladkosti,pivo a tak ako napisla usiko,vysadit HAK.....zaradit do kazdodenneho jedla surovu zeleninu.cesnak,cibula.....:-))
Kokosovy olej, oreganovy olej, GSE a lecitin povazujem za zakladne veci na obranu a udrzbu a aj v mojich obchodoch ich iste najdes, nielen v druhych.