Ahojte, uz niekolko rokov sa mi v jednom vkuse vracia mikoza. Doberiem lieky, par dni je pokoj a znova a toto je stale dookola. Skusala som uz vsetko,nenosit tanga, vymenit praci prasok a milion inych veci. Strasne ma to depta a komplikuje mi to zivot,aj ten intimny. Prosim poradte co mam robit,hotova som z toho,je to strasne...dakujem vopred...
Som uz zufala,neustale vracajuca sa mikoza!!!!!!!
ahoj babenky. mne poradila zenska vyplach s jogurtom, staci obyc., bez prichute, biely. proste na mikrofloru alebo nieco take. brutalne ma vsetko svrbelo a uz po prvom natreti /treba dat aj dnu/ ma to prestalo palit vazne do tyzdna som bola fit a bez antibiotik. samozrejme treba preliecit aj partnera a najlepsie je ked sa liecite spolu pri milovani :|D
Netrtkať kade chodíš a koho stretneš a nenosiť riťolezné tangá s ktorých sa ti dostávajú výkaly do kundy!!!
mykoza sak nam o nej povedz viac alebo aspon link na nejaku stranju hod ak mozes :)
vysadit HAK, papat probiotika, Gynoflor do posvy, normalne jest....
kokosovy olej, oreganovy olej ,GSE, koloidna strieborna voda na vyplachy, silne probioticke zmesy, nizkosacharidova dieta
aj ja sa s tym trapim uz niekolko mesiacov, asi pred dvoma tyzdnami som zacala s protikvasinkovou dietou, pijem denne caj lapacho a papam candivac - odporucila mi to imunologicka, lebo moja gynda mi stale len da nejake tabletky, cipky atd. a stale sa to aj tak vrati.mam pocit, ze sa to uz zlepsuje,drzim vam palce!!!
to chodim k jednej lekarke v blave. pockaj, neviem isto, ci je lekarka, ale ona lieci alternativnymi metodami. urcite si o nej citala, stale sa o nej pise. ale musis si to platit, to ti poistovna nepreplati, lebo je to sukromne.
aka terapia?
no ja som tiez vyskusala vsetko mozne a trapila som sa viac rokov. tie probiotika som tiez uzivala, dokonca viacero druhov, ale bol to velmi slaby efekt. teraz chodim uz pol roka na specialnu terapiu a zatial som bez problemov. len ta liecba dlho trva, este musim vydrzat minimalne dalsi pol rok. nechcem aby sa mi to vratilo. dufam, ze to bude uz navzdy pokoj, mavala som strasne svrbenia atd. niekedy sa tonedalo vydrzat.
Doporucujm pit vela caju: Alchimelka žltozelená.Priaznivo pôsobí pri ženských ťažkostiach.
wanda.atlas.sk