Ahojte, uz niekolko rokov sa mi v jednom vkuse vracia mikoza. Doberiem lieky, par dni je pokoj a znova a toto je stale dookola. Skusala som uz vsetko,nenosit tanga, vymenit praci prasok a milion inych veci. Strasne ma to depta a komplikuje mi to zivot,aj ten intimny. Prosim poradte co mam robit,hotova som z toho,je to strasne...dakujem vopred...
Som uz zufala,neustale vracajuca sa mikoza!!!!!!!
to nestačí si to tam len nastriekať, je potrebné dať to na tampon a nechať pôsobiť a zároveň je ešte aj gelózna forma aloe, ale to ti napíšem ak mi napíšeš email, kvôli reklame sa to nedá.
a to mám pýtať na výplachy? vaginálne výplachy? Alebo ako to správne nazvať?
Bola som pred par rokmi na imunologii,posielaju ma znova..tak uvidime. Ano, mam taky sprej aloe ktory pouzivam,ale nepomaha...
Lekar mi dava tie masticky na vonkajsie pouzitie a aj vaginalne tabletky..
pomooc: Ahoj ja trpím podobným problémom, mám časté zápaly a už som s tým bola u gynekológa,veľmi mi to nepomohlo,čo mi povedal. Vraj robte si výplachy z myšieho chvosta, a proste zo ženských čajov,čo máme doma habadej,ale nič nezaberá a ani pitie bylinkových čajov,ako je alchemilka,žihľava dvojdomá,atď,a tiež ma to dosť obťažuje,lebo neustále chodím na záchod ...
POMOC, a skúšala si už aj výrobky z aloe vera na vnútorne používanie a aj priamo do pošvy?
a co vravi na to lekar? ake lieky ti dava? skusala si ist aj k imunologovi? ja som mala tiez mykozy casto, v kombinacii so zapalmi mocoveho mechura, imunitu v prdeli, tak ma zacal preliecovat imunolog, a je to ovela lepsie
baby a tie výplachy si môžem robiť aj ako prevenciu, nie? pokiaľ ešte nemám žiadnu mikózu, zle sa o tom čo i len číta, z čoho je taký vyplach najlepší??
Ano, partner bol na vysetreni,ale jemu nic nieje. Uz vlastne ani niesme spolu nejaky cas a bezohladu na to ci mam sex,alebo nie stale je to naspat:(((
No ja to idem este len skusat a stale verim ze sa mi to podari...Niesom velky odbornik neviem ako ti pomoct ale skus sa opytat RNG...jeho pripravky varj uz vela ludom pomohli...najdi si temu otazky na RNG...drzim palce