Som uz zufala,neustale vracajuca sa mikoza!!!!!!!

Príspevok v téme: Som uz zufala,neustale vracajuca sa mikoza!!!!!!!
pomooc

Ahojte, uz niekolko rokov sa mi v jednom vkuse vracia mikoza. Doberiem lieky, par dni je pokoj a znova a toto je stale dookola. Skusala som uz vsetko,nenosit tanga, vymenit praci prasok a milion inych veci. Strasne ma to depta a komplikuje mi to zivot,aj ten intimny. Prosim poradte co mam robit,hotova som z toho,je to strasne...dakujem vopred...

naan

to nestačí si to tam len nastriekať, je potrebné dať to na tampon a nechať pôsobiť a zároveň je ešte aj gelózna forma aloe, ale to ti napíšem ak mi napíšeš email, kvôli reklame sa to nedá.

jjanka

janecka: Možeš si robiť z myšieho chvosta,lebo z iného čaju, to bývajú také v sypanej forme,opýtaj sa v lekárni.

pomooc

Bola som pred par rokmi na imunologii,posielaju ma znova..tak uvidime. Ano, mam taky sprej aloe ktory pouzivam,ale nepomaha...

Lekar mi dava tie masticky na vonkajsie pouzitie a aj vaginalne tabletky..

jjanka

pomooc: Ahoj ja trpím podobným problémom, mám časté zápaly a už som s tým bola u gynekológa,veľmi mi to nepomohlo,čo mi povedal. Vraj robte si výplachy z myšieho chvosta, a proste zo ženských čajov,čo máme doma habadej,ale nič nezaberá a ani pitie bylinkových čajov,ako je alchemilka,žihľava dvojdomá,atď,a tiež ma to dosť obťažuje,lebo neustále chodím na záchod ...

zuzulka

a co vravi na to lekar? ake lieky ti dava? skusala si ist aj k imunologovi? ja som mala tiez mykozy casto, v kombinacii so zapalmi mocoveho mechura, imunitu v prdeli, tak ma zacal preliecovat imunolog, a je to ovela lepsie

jancecka

baby a tie výplachy si môžem robiť aj ako prevenciu, nie? pokiaľ ešte nemám žiadnu mikózu, zle sa o tom čo i len číta, z čoho je taký vyplach najlepší??

pomooc

Ano, partner bol na vysetreni,ale jemu nic nieje. Uz vlastne ani niesme spolu nejaky cas a bezohladu na to ci mam sex,alebo nie stale je to naspat:(((

gabika_zilina

No ja to idem este len skusat a stale verim ze sa mi to podari...Niesom velky odbornik neviem ako ti pomoct ale skus sa opytat RNG...jeho pripravky varj uz vela ludom pomohli...najdi si temu otazky na RNG...drzim palce