Ahojte, uz niekolko rokov sa mi v jednom vkuse vracia mikoza. Doberiem lieky, par dni je pokoj a znova a toto je stale dookola. Skusala som uz vsetko,nenosit tanga, vymenit praci prasok a milion inych veci. Strasne ma to depta a komplikuje mi to zivot,aj ten intimny. Prosim poradte co mam robit,hotova som z toho,je to strasne...dakujem vopred...
Som uz zufala,neustale vracajuca sa mikoza!!!!!!!
už som ti písala duranatka- len odpíš:-)
mám laktobacily s pektínom od vás, ale teraz mi našli nejakú inú baktériu a tablety, kt. beriem majú než. účinok kvasinky. ten olej je možné zohnať aj vo vašich predajniach??asi by som si ho kúpila...
pomooc: to je v dnešnej dobe dosť častý problém mladých žien.Účinné sú prírodné produkty,ozvi sa na meil ak chceš bližšie poradiť, mám s tým dobrú skúsenosť.duratnakatka@zoznam.sk
Na rychle(ale nie permanentne, zialbohu) vynicenie mykoz v posve je vyplach koloidnou striebornou vodou alebo roztokom GSE(6 kvapiek GSE do deci vody).
Ked ale nevynicis plesne a kvasinky v crevnej flore a tiez u partnera, vrati sa ti to spat.
Kokosovy olej sa pouziva do varenia, salatov alebo en tak, niekolko lyzic denne pri mykozach a kvasinkovych infekciach S nim ale musi ist velmi nizko alebo bezsacharidova dieta, aby sa kvasne a plesne infekcie zijuce na cukre vyhladovali a znicili. Potom ich treba nahradit uzitocnymi bakteriami-probiotikami.
Oreganovy olej je silna korenina, a je ucinna proti plesniam a kvasnym infekciam
Davka je 3x300 mg denne, s jedlom. ASko som uz mnohoktat napisal, velka vacsina plesni a kvasnych infekcii je c crevach, ked ich tam vyhubite a nasadire spravne probiotika, s tym zostatkom v tele si telo posilnene latkami, ktore probiotika v crevach vyrobia , poradi a potlaci zvysok mykoz indev tele.
Vynimka je na nechtoch, kde treba velmi silne koncentracie, napr 2-5% oreganovy olej alebo 3% GSE(=1% citricidalu).
usiko ozvi sa pls
usiko- čo je gynoflor. inak ja som bola teraz prelieččená na nejakú bakt. vaginozu, a než. účinok tých liekov je kvasink. infekcia- poradte niečo na obnovenie pošvovej flory... lactobacily papám, zaujímal by ma názor na tie do pošvy.
inak to patrilo danoxovi
no ty si to vystihol,si davac.urcite sa do toho dost rozumies,ze?ako hus do piva ty chytry.to neni len tym ze baba chodi trtkajuc kade tade
RNG co s tym olejom ? mam ho pit alebo sa nim natret? a kde ho kupim?