Ahojte, uz niekolko rokov sa mi v jednom vkuse vracia mikoza. Doberiem lieky, par dni je pokoj a znova a toto je stale dookola. Skusala som uz vsetko,nenosit tanga, vymenit praci prasok a milion inych veci. Strasne ma to depta a komplikuje mi to zivot,aj ten intimny. Prosim poradte co mam robit,hotova som z toho,je to strasne...dakujem vopred...
Som uz zufala,neustale vracajuca sa mikoza!!!!!!!
krpček a čo je to za ľudovú liečitľku čo k nej chodíš?kde to je?
janíčka je mi to hrozné čitať niečo takéto ved ja na to trpím skor 3roky a neviem si predstaviť že by som mala ešte dalších 10 brrrrr. No ale fakt baby čo som čítala aj v teme opakujuce sa zápaly pošvy tak pomáhaju hlavne tí liečiteľia.Lenže samozrejem kde zohnať takého ktorému sa dá veriť?! A v tej téme písala jedne baba vraj tým trpela 10 rokov a pomohla jej tá liečiteľka Luba Albertová viac na jej stránke -odkaz odstránený-
Ale to je v blave nejaké centrum,a liečba je aj finančne aj časovo náročná,takže pre mna dosť nedostupná,a vraj ona nezoberie každého,len veľmi urgentné prípady,ale ty janíčka podľa mna máš šancu kedže to másš už tých 13 rokov a nič ti nepomáha.Skus sa pozrieť na tu stránku a skontakovať sa ak je to pre teba dostupnejšie ako pre mna.Budem držať palace a dufam že ja sa z toho dostanem skôr...
A nevyskúšala si nejakú ľud.liečiteľku Moja skúsenosť je fantastická.Presne povedala od malička prekon.choroby až doteraz.Navrhla liečbu.Odvtedy mám pokoj a chodím čisto len na prevent.Predtým som bola aj 2x za mesiac na gynde,stále nejaké zápaly,bacily...
A nevyskúšala si nejakú ľud.liečiteľku Moja skúsenosť je fantastická.Presne povedala od malička prekon.choroby až doteraz.Navrhla liečbu.Odvtedy mám pokoj a chodím čisto len na prevent.Predtým som bola aj 2x za mesiac na gynde,stále nejaké zápaly,bacily...
ona bola ochotna mi spravit test krvi aj ked pridem hocikedy. len poslat ma nemoze , teda skor take su obycajne postupy, ked mi ona nic nezvycajneho nezistila. na ten zatazovy test na cukor som uz objednana ale kedze maju vela ludi tak az na 16.12. dovtedy bude asi musiet hladovat na ten cukor...
inac, tvrdila ze ked mam gynekologicke problemy tak ze to ma ma gynekolog odporucit a nie ona.
lagunasa:Pred rokom ako píšeš Ti robili test na ten cukor,veď za rok sa môže všeličo zmeniť,to je nejaká divná lek.Ja by som ju na tvojom mieste určite zmenila.Tú sedim.odpočítavajú zhruba za hodinu a mali by Ti ju povedať.Mńa sa pri prevent.lek.pýtala či mám nejaký problém,keby som mala tak ma na to vyšetrenie pošle.Reakcia tvojho lek.,že pred rokom???ja absolútne neadekvátna.ZMEŇ HO!!!
krpcek: to som si aj ja myslela. ale neni to tak bohuzial. chcela som aby mi vypisala papier k diabetologovy aby som si dala spravit zatazovy test na cukor a ona povedala ze mi to napisat nemoze lebo ked mi robila pred korom rozbor krvi tak cukor bol vynikjuci 4.56 a tak ma nema dovod odporucit. aj ked som jej vysvetlila o co sa jedna a ze gynekolog ma odporuca ( ale on je sukromnik a este z ba a ja som z tt tak ma nemoze odporucit ) tak ajtak ma neoporucila. potom som si to u gynekologa musela vybavit sama. ale ked mi robili preventivku pred rokom tak mi nic nepovedala ze mam zle. len ze mam malo zeleza v krvi ale to je vsetko. hoci som asi 2 alebo 3 razy prekonala zapal mocoveho mechura ale to by som mala mat preliecene. aj tu zvysenu sedimentaciu by mi snad povedala, nie?
Ahoj lagunasa.Lekár pri prevent.robí aj sedim.krvy z tej sa ukáže,či je v tele zápal do 15 je to O.K.,aspoň hovoria lekári.Pri prev.sa robí aj krvný obraz,mali by zobrať aj moč na rozbor,tam sa ukáže,či sú ľadviny v poriadku.Inak pokiaľ povieš,obv.lekárke,že máš problémy,tak Ťa pošle na vyšetrenie s ľadvinami.
vy pisete ze to dostanete niekedy aj dvakrat do mesiaca alebo raz za dva mesiace. co mi poradite ked to mam take ze akonahla mi skonci menstruacia tak mi zacne tiect vytok zltkasty a ten tece nonstop silny az kym nemam dalsiu menstruaciu. a takto to ide uplne kazdy mesiac.kyslost posvy mam vraj v poriadku.
odkaz na lunu: s tym skrytym nalezom ale nieco bude. len to je problem zase s obvodnymi doktormi. lebo ked si chcem dat nieco vysetrit tak musim mam najprv papierik od obvodneho. a ta mi ho nenapise pokial ona pri preventovke nieco nenajde. a odborny ma bez toho nevezme. tak ako si dat vysetrit napriklad tie ladviny? a sedimentacia krvy sa robi pri preventivke? vie mi to povedat aj obvodna z klasickeho vysetrenia krvi?
RNG: uz hladujem na cukor 12 dni a stale nic. papa laktobacili , len celozrnne pecivo a to aj tak len malo, snazim sa maximalne obmedzit bielu muku. zeleninu sa tiez snazim jest ako sa len da. ale vsetko marne. este mi do toho vytoku pribudla aj krv tak je taky nahnedly. uz fakt neviem co zabera. inac, ked som bola na teste na cukor v krvy pred rokom ( pricom na mykozu sa liecim 2 roky) tak som mala cukor v krvi vyborny 4.56. takze neviem ci to krvacanie slabe mimo ciklu neni spojene s tym ze nejem ziadne cukry ( iba zemiaky lebo jest maso stale len so zeleninou je ubyjajuce a uz som zacala fakt blbnut z toho ). oreganovy a kokosovy olej nejem lebo na taketo veci uz neverim. vyhodila som 5 000 Sk na Wobenzim a aj tak nezabral. tak protiplesnova dieta vobec nezabera.