Ahojte, nevie mi niekto poradit,ako je to s alergiou,ak sa nebude liecit moze sa to zhorsit,alebo to bude stale rovnake: kychanie, smrkanie... Som totiz alergicka na roztoce, perie a prach. Pristahovala som sa na privat, velmi stary byt,je tu veela perovych perin, prachu(v skriniach stare kabaty-majitelky)a stary nabytok z doby mojej prababky. Vzdy rano vstavam s plnym nosom,kycham, tecie mi z nosa...No musim tu este skoro dva mesiace vydrzat. MOze sa mi to zhorsit?
Alergia na perie?
aha a kde ten paplon s vankusom kupim?
Lebo aloe vera posobi ako prirodný cistic a ten paplon a vfankus s aloe mozes prat v pracke aj na vyssej teplote ako 40
A preco práve ten? nestacila by 100% bavlna?
Co viem na alergiu na roztoce je najlepsi paplon a vankus s aloe vera
Prosim porate zistili mi silnu alergiu asi snad na vsetko a aj na roztoce poradte mi aký paplon s vankusom mam kupit?
na ich stránke istis kde maju predajne miesta viem ze maju jednu predajnu v PD a este v BA ale su aj inde
a tam nájdem aj predajné miesta? chcem to vidiet na živo
Nájdeš ho na internete majú tam eshop ale co viem majú aj niekde predajné miesta ale netusim ze kde
kde by som mohla vidiet ten paplon s dierou???
ja mam doma tiez alergika a kupila som 100% bavlnu ale čítala som že paplon s aloe vera je najlepši pre tých co maju alergiu na roztoce ked ze to mozes prat na vysokej teplote a tým ich znicit :) a paplon s dierou mame a odporucam