Ahojte, nevie mi niekto poradit,ako je to s alergiou,ak sa nebude liecit moze sa to zhorsit,alebo to bude stale rovnake: kychanie, smrkanie... Som totiz alergicka na roztoce, perie a prach. Pristahovala som sa na privat, velmi stary byt,je tu veela perovych perin, prachu(v skriniach stare kabaty-majitelky)a stary nabytok z doby mojej prababky. Vzdy rano vstavam s plnym nosom,kycham, tecie mi z nosa...No musim tu este skoro dva mesiace vydrzat. MOze sa mi to zhorsit?
Alergia na perie?
ona si ho objednala zo stranky www.holeyquilt.com skus pozriet.. je tam vsetko pisane o tychto paplonoch, myslim si ze ked si o nich precitas tak hned sa rozhodnes ze chces aj ty taky :-)
@klara154 a z kade si objednavala ten vankusik a paplon so striebrom?? lebo o tom prvy krat pocujem..
kamaratkinej dcere tiez zistili alergiu na raztoce a ja som jej tiez odporucila vankus aj paplon so striebrom a velmi si to pochvaluje, ze jej dcerke sa o vela lepsie spinka..
Skus si precitat toto www.holeyquilt.com je to paplon so striebrom ktorý nici roztoce
ja zase skor material ktorý sa moze prat na vyssich teplotach bavlnu mozes prat len na 40tke
Ja by som urcite kupila 100% bavlnu
Baby poradte synovi zistili silnu alergiu na roztoce a ma nabeh na astmu doktorka nam odporucila vymenit matrac vankus aj paplon a ziadne plysaky pri posteli. Aky vankus a paplon by ste odporucili?
dosli mi vankuse a paplony asi predvcerom a fakt su super makucke nadýchane a hlavne dá sa do nich kupit aj napln keby je treba
tento eshop mam rada maju kvalitne slovenské výrobky za rozumne ceny
Ďakujem velmi pekne :) uz som ho aj objednala aj vankusi :)