Alergia na perie?

Príspevok v téme: Alergia na perie?
gugacik3

Ahojte, nevie mi niekto poradit,ako je to s alergiou,ak sa nebude liecit moze sa to zhorsit,alebo to bude stale rovnake: kychanie, smrkanie... Som totiz alergicka na roztoce, perie a prach. Pristahovala som sa na privat, velmi stary byt,je tu veela perovych perin, prachu(v skriniach stare kabaty-majitelky)a stary nabytok z doby mojej prababky. Vzdy rano vstavam s plnym nosom,kycham, tecie mi z nosa...No musim tu este skoro dva mesiace vydrzat. MOze sa mi to zhorsit?

Klara154

ona si ho objednala zo stranky www.holeyquilt.com skus pozriet.. je tam vsetko pisane o tychto paplonoch, myslim si ze ked si o nich precitas tak hned sa rozhodnes ze chces aj ty taky :-)

Klara154

kamaratkinej dcere tiez zistili alergiu na raztoce a ja som jej tiez odporucila vankus aj paplon so striebrom a velmi si to pochvaluje, ze jej dcerke sa o vela lepsie spinka..

simka214

Baby poradte synovi zistili silnu alergiu na roztoce a ma nabeh na astmu doktorka nam odporucila vymenit matrac vankus aj paplon a ziadne plysaky pri posteli. Aky vankus a paplon by ste odporucili?

belka342

dosli mi vankuse a paplony asi predvcerom a fakt su super makucke nadýchane a hlavne dá sa do nich kupit aj napln keby je treba