Alergia na perie?

Príspevok v téme: Alergia na perie?
gugacik3

Ahojte, nevie mi niekto poradit,ako je to s alergiou,ak sa nebude liecit moze sa to zhorsit,alebo to bude stale rovnake: kychanie, smrkanie... Som totiz alergicka na roztoce, perie a prach. Pristahovala som sa na privat, velmi stary byt,je tu veela perovych perin, prachu(v skriniach stare kabaty-majitelky)a stary nabytok z doby mojej prababky. Vzdy rano vstavam s plnym nosom,kycham, tecie mi z nosa...No musim tu este skoro dva mesiace vydrzat. MOze sa mi to zhorsit?

patrik1025

Ja som spal u mamy a ona to kupila hoci spavam na bruchu tak si nohu davam na paplon a tym sa odokryvam.mama mi dala ten paplon ze na vyskusaj a spalo sa mi celkom dobre a aj tu dieru som vyuzil :D

Milo210

Áno imunitu treba podporovat a u deti aj budovat ale kvalitné paplóny a vankúše alergikom zjednodusuju zivot. Keby nemám kvalitný vankúš a paplón tak by som asi dostal astmatický záchvat a tým že spávam na boku mám paplón vylepšený :)

Ivka 1

Presne tak je potrebné vyhýbať sa alergénom a pokiaľ je to možné, odstrániť ich zo svojho okolia ale imunitu je potrebné podporovať aj zvnútra.

Noelani

Ja som tiež alergicka na viaceré alergény. Odkedy pijem tibetskù hubu nemusím denne brat loratadin. Skúste aj vy možno vám to tiež pomôže deti to môžu tiež piť

RichardČ

Moja žena kúpila ten paplón pre našu vnučku najprv som nadával že čo to za blbost kúpila že zbytočne vyhodila peniaze ale dcera hovori ze je to super ze malá spi celu noc je zakrytá a dcéra sa konečne vyspala :)

Romanka25

ja mam imunitu v poriadnu chora som nebola najmenej rok ak nie viac ale skratka alergia na mna utoci nech robim co robim a specialne paplony a vankuse mi aspon pomahaju sa vyspat aby som neprisla do prace uplne KO a mohla fungovat

Naty63

ja mam dve deti co sa tyka imunity a chorlavosti su na tom dobre antibiotika raz za rok maximalne ale aj tak su obe velky alergici a tiez sme im museli kupovat specialne paplony a vankuse jeden kychal aj z mikrovlakna tak sme mu kupili paplon z aloevera a zatial je pokoj budu sa s cistym nosom a hlavne prestal kaslat

Ivka 1

Romanka tak je na čase s tou imunitou niečo robiť, kým sa to nerozbehne do rôznych ochorení , hlavné je začať správne a postupne odburávať jednotlivé druhy alergii. More je fajn , pomáha škoda,že nemôžeš aspoň dvakrát ročne. Špeciálne proti alergické paplóny môžu len pomôcť .