Ako je to so závislosťou od chatovania?
Závislosť od chatovania (pokec)
inac,existuju spy programy ktore vam prezradia kazdy pohyb na vasom pocitaci,mozte sledovat co kto robil na vasom pocitaci a citat emaily a tak.. ale neviem ci znizit sa na take nieco je ok. ale zasa na druhej strane,ak z nejakeho dovodu nedokazete doverovat dostatocne a chcete vediet ci ma vas vztah zmysel mozno je to ok..? niekedy je najlepsie asi nevidiet a nevediet..
pokec by mali zakazat! neznasam tu stranku.priatel tam neustale travi cas a pise si s dievcatami ktore ho obdivuju. moj obdiv mu nestaci.ale ved vacsinou to tak byva ze ked vam niekto polozi pred nos srdce a dal by vam aj modre z neba tak si to nevazite, tak ako si nevazi on mna a asi ma nelubi dostatocne na to aby sa takej hluposti ako pokec vzdal. Ja som samozrejme "ziarliva a nedoverciva a on nerobi nic zle". na jednej strane viem,alebo aspon dufam ze nerobi nic zle aj tak ma hneva ked mu vypisuju kadejake dievcata a pisu mu aky je krasny a uzasny a snazia sa ho dostat a vobec ale vobec im neprekaza ze je zadany. Chudery jedny! faktom je ze na pokeci su proste sami uchylaci a zufalci a ti co radi tych zufalcov vyuzivaju cize svine. a potom tam je par normalnych ludi co chatuju so svojmi kamaratmi s ktorymi sa im inak neda spojit. Ja neviem,uz si zacinam mysliet ze ja som blazon a mala by som sa asi liecit ked ja si najlepsie oddychnem a odreagujem sa ked mozem travit cas s mojou polovickou a nie s inymi na pokeci..! pre mna je to strata casu. naco sa hrat na to co nie si a vyhladavat obdiv. radsej ostavam v realite a som aka som a obdiv ktory ma tesi najviac je obdiv mojho partnera. nepotrebujem sa na nic hrat.. mala by som sa ale naucit flirtovat s inymi nech tomu mojmu vratim to co dostavam ja za vsetku moju lasku.
CHARON,manzelku mozes stratit aj bez pokecu,ale jasne dnesna doba je ina,a pokec je velmi polpularna vec.Moja skusenost.Ked som pred necelym rokom prisla na pokec,vdaka detom,ktory mi ho odporucali,hned som natrafila na dost zvlastnu vec.Registrovala som sa aj koli bratrancovi,ktory je v zahranici,ale vyskusala som aj komunikaciu cez pokec s inymi ludmi.Tak som si povedala,ze skusim niekoho z USA,no a po par hod.kecania som sa dozvedela,ze dotycny nie je z USA,ale priamo z nasho mesta,tak to bol pre mna gooool.ODVTEDY SI DAVAM POZOR,HOCI JA NIKDY NEROZOBOREM UPLNE OSOBNE VECI,ALE AJ TAK BOLO TO PONAUCENIE HNED 1DEN,PORIADNE.CLOVEK,MOZE PISAT PRIAMO ZO SUSEDOM A ANI O TOM NEVIE.:)))).....
Ale,dalsia skusenost je velmi dobra,zoznamila som sa tam s jednou zenou,ktora mi pomohla zo zdrav.probl.len tak sme pisali a ako uz byva zvykom,spomenie sa stale pri rozhovore aj zdravie,no a ona ma nasmerovala smerom,ktory mi velmo pomohol.
Takze pokec je, aj nie je na nieco dobry,zalezi,kto ho vyuziva a ako.
Ja na drze rp nikdy nereagujem.
ahojte, ja som sa zoznamila s mojim manzelomna nete, no nebolo to na pokeci, ale na fun-online.sk....tak aj na tuto stranku by som si davala pozor.Bola som zavisla, pretoze som tam chodila cez mobil a to stale, v noci, cez den stale ked bola chvilka...a viem, ze nielen baby su sklamane, ale aj chlapi.Rovnako tam pisu aj baby aj chalani, ved keby nie, tak by chalani nepokracovali v konverzacii na sexualnu temu s dotycnou....Aj ja som sa najskor poriadne popalila, no som netu aj vdacna, vdaka nemu mam manzela a stastie, lasku...a na POKEC chodim aj ja, ale kvoli znamym, ktori nie su v mojej blizkosti a nemozem si s nimi vyjst kazdy den na kavicku, tak aspon takto si s nimi pokecam... A taka malicka rada, ten kto na pokeci neprizna svoju priatelku aspon v profile, alebo fotkou v albume, bud je ozaj nezadany, ale klame klame klame...moj manzel a ja s tymto problem nemame...a baby, ktore ste klamane, klamte aj vy az kym nepochopi, co sa deje....a hlavne JA by som takemu neverila uz ani nos medzi ocami...good luck
Viete nechapem jednu vec ,ze tu v tejto rubrike sa stazuju na pokec len zeny. Viete ja som na pokeci strati manzelku a dve deti. To co o mne popisala tak to bolo moc ....odvtedy nemam chut sa ani pozriet na inu zenu,pretoze si myslimze ste vsetky take ako ona. Tych klamstiev je na tomto servri strasne vela. Ja len cakam ,ze niekto fakt vyubuchne a vyhodi tento server do luftu. je tam strasne vela zien ktore si tam hladaju svojho princa....uz ked to len vyslovym tak sa mi chce zvracat.Najviac mi je luto mojich deti. Nenavidim tento virtulny typ zblizovania sa ludi a Pokec zvlast.
ja ten pokec tiez nenavidim! je to len svinstvo, co sa tam deje! jasne,ze si s nami nemozu takto zametat! ale bojim sa mu priznat, ze viem o vsetkom. lebo on je taky,ze vsetko vzdy tak zahovori,ze sa citim potom ja ta vinna. teda v tomto pripade, ze som ta nedoverciva a tak.
moj priatel tvrdil,ze ta mechodi a ak aj sa tam sem tam prihlasi,tak len na chvilku a hned pada.No potom mi Nechtiac povedal o inom nicku.Dokonca mi dal najprv zly,aby ziskal cas na zmenenie toho,co tam mal... .Potom mi uz dal pravy a bola som zhrozena... .Uhadla som mu heslo nan a posty ake som mu tam nasli ma strasne zranili. Vypisoval inym babam,pozyval ich von,lebo je na intraku a nudi sa, skladal im komplimenty,obdiv...Bolo to hrozne.Vtedy som asi vykrvacala.Stalo sa to den pred tymito Vianocami.. .On sa zamotal do vlastnej pavuciny lzi,ktoru tkal pre mna.Povedal,ze by to uz nikdy neurobil,ze mu to dalo prirucku..,ze ma nechce stratit....................... ale ja mu uz vo velmi vela veciach neverim... .A bez dovery si vztah neviem predstavit.. .skoda,ze ho tak velmi Milujem,ale zametat si so sebou nenecham.
Suma sumarom... nenavidim pokec.
este som aj hnacku dostala z tychto nervov a este aj kramy mam dost dnes, ci zajtra. ako bohovsky vsetko naplanovane!:-(
ja som teraz dost zmätena!pisem si stale s priatelom pod tym inym nickom.a to je ako nenormalne.nedokazem dokonca ani plakat z toho,nic. no neviem, co ak tusi,ze som to ja preto si s nou pise aj dalej? alebo zeby naozaj nic netusil? a toto robi stale? on chodi dost casto na pokec.ved aj ja.lenze ja tam chodim kvoli niecomu uplne inemu asi ako on. chcem,aby bolo zas vsetko tak, ako pred tym:-(