Ako je to so závislosťou od chatovania?
Závislosť od chatovania (pokec)
Ahoj vsetci, chcem pridat svoj nazor na server Pokec, ktory ma zoznamil s mojou priatelkou a zaroven mi ten vztah skoro znicil. Tiez som si naivne myslel ze si tam pise s druhymi ludmi aj ked prevazme muzskeho pohlavia normalen veci ako sme pisali spolu, no opak bol pravdou. Pisanie si s cudzimi o sexe a svojich sexualnych fantaziach s druhymi a nie so mnou mi prislo ako druh nevery, citil som sa ako debilek ktoremu to nepovie, radsej sa zdovery cudzim, vobec mna nikde nespomenula, v profile som akosi chybal neustale. Aby ste vedeli nenabural som jej nick, ono sa to vsetko pekne v pc uklada. A aby toho nebolo dost, poznala moj nazor na pokec, vytvorila si druhy nick, ked som nato prisiel skoro ma porazilo, a jej odpoved bola \\\"ved som ti o tom chcela povedat\\\" no len kedy??? Teraz uz tam nechodi, inak by sme uz spolu neboli, no moje podozrenia a pochybnosti ostali, ale ju milujem nadovsetko, niekedy sa citim ako uvezneny. Mal by byt viac kontrolovany alebo nieco take, inak nase deti ohlupeju z toho, ovplyvnuje to ich zivot, a kde su casy ked sme vedeli komunikovat aj inak ako virtualne. Sa bojime podpisat a ukazat kto vlastne sme.
Ved hej, ja som to skor myslela povahovo. Clovek skryvajuci sa za pismenkami moze byt v skutocnosti castokrat opakom toho ako posobi virtualne, alebo sa vie viac otvorit nez v reali.
hmm ja som sa tiez stretol s par ludmi s pokecu a jedna mi bola aj priatelka,akoze nebol taky extrem este ze na fotke bola ina ako v reale baba:D je to tiez jedna s foriem zoznamovania sa...ked sa ti nepaci clovek neodpises mu nie ako v reale citis sa trapne ked ti nesedi a rozmyslas len nad tym ze ako sa ho zbavit.Ale daco mi hovori ze tu "pravu" najdem skor v reale :)
hnedoočka...tak napr. ja som sa stretla s viacerými z pokecu ..nebolo to samozrejme po mesiaci ani po pol roku písania ale dlhšie...s prvým som mala 3 ročný vzťah...a inak všetko čo som sa stretla boli presne takí chalani ako sa oopísali a ako boli na fotke a ako sa mi s nimi pisalo..takže ..a zas nepišem si s kadejakym chmulom alebo čo..nevadi mi ak nema fotku ale ak je drzy, vulgárny, má sexuálne naražky a podobne..tak takych posielam do...
ešte aby som doplnila..nevyhladavam žiadne stretnutia ani nič podobneho...mám tam len ludí ktorých poznám a s ktorými som v písomnom styku..ak mi však niekto napiše či nepopišem neodmietnem pokial teda nie je drzy a pod. čo som už spominala v predošlej sprave...no ak ma niekto nahodou pozve von..niekto neznamy.. alebo aj znamy.. to je jedno..odmietam taketo stretnutia.. lebo mam priatela a som absolutne spokojna.. on mi veri a vie že by som ho nikdy nepodviedla..lebo ani nechcem...a či to pochopi ten na druhej strane to je už jeho vec.. ja skrátka nemienim prijst pre nejake hlupe stretko na kavu o priatela kt. velmi lubim...
hnedoočka...tak napr. ja som sa stretla s viacerými z pokecu ..nebolo to samozrejme po mesiaci ani po pol roku písania ale dlhšie...s prvým som mala 3 ročný vzťah...a inak všetko čo som sa stretla boli presne takí chalani ako sa oopísali a ako boli na fotke a ako sa mi s nimi pisalo..takže ..a zas nepišem si s kadejakym chmulom alebo čo..nevadi mi ak nema fotku ale ak je drzy, vulgárny, má sexuálne naražky a podobne..tak takych posielam do...
A ziadna odpoved ;)
Hnedoocka- no...zaujimava otazka....
Ja som na pokeci nikdy necatovala, akurat tak odpisovala kamoskam cez rp. Ale zavisla som bola na spravach od jedneho internetoveho znameho. Pred par mesiacmi by ma ani vo sne nenapadlo, ze sa da byt zavisly aj na tom, ale ocividne sa da. Virtualne priatelstvo skoncilo a ja si pomaly zvykam na "normalny zivot"... Inak by ma zaujimalo, kto z vas sa stretol s tou virtualnou osobou a nakolko sa realita odlisovala od vasich predstav. Rozcarovanie alebo prijemne prekvapanie?