Závislosť od chatovania (pokec)

katulla

tak to ma mrzi..nerozumiem niektorym ludom..mali by byt spokojni s tym co maju, mali by si to vazit. ja by som sa s nim fakt stretla, to by bola pre neho riadna priucka ak ma v sebe este kusok charakteru. vies aky by bol vyjaveny keby ta uvidel? ten chalan si ta nezasluzi, podla mna to s takym clovekom nema vyznam tahat dalej, ma vysoke predpoklady k podvadzaniu a never tomu, ze sa len tak rychlo zmeni. mala by si sa s nim rozist aj ked ta to bude boliet, ale mas predsa este nejaku hrdost. stretni sa s nim a potup ho. mozem vediet kolko spolu chodite?

marisssa

no o mne tiez nikomu nehovori.teda ziadnej jeho kamoske, ze ma vobec priatelku a viem, ze ma vela kamosiek na pokeci..tiez by ma zaujimalo,ako si s nimi pise..viem,mozno by ma to sklamalo.ale radsej to vediet hned,ako neskor.a to sme spolu dva roky.. no a ja neviem zmenit styl pisania...

adka*

Štýl písania by mohol spoznať, ale zmenila som ho. A chytil sa. Nespoznal ma. Je ochotný aj stretnúť sa. Chcel aj tel. číslo, aby sme si mohli volať. Teraz už viem, ako si vypisuje aj s inými a o čom. Najviac ma bolí to, že zatajil, že má vzťah. Zatajil mňa a veľmi ma to ranilo! Som z toho veľmi smutná, v noci som takmer nespala a vôbec neviem, ako sa mám tváriť, keď sa s ním dnes stretnem... rozmýšľala som nad tým, dohodnúť si s ním stretko. Viem, že by naň prišiel... :o(

marisssa

ja by som to tiez chcela vyskusat, ako pod inym nickom,menom. no bala by som sa,ze by spoznal moj styl pisania...

katulla

ja by som si s nim asi pisala dlhsie a skusila sa ho spytat na stretko, ak by sa chytil tak by som sa s nim stretla a na mieste mu dala ZBOHOM. bolo by zaujimave vediet ci sa stretava s tymi dievcatami. no ale ak by sa nechcel stretnut tak by som mu to povedala, spytala sa co to ma znamenat a v prvom rade by som mu dala jasne najavo,ze si neprajem,aby si vypisoval vselijake lichotky s cudzimi babami. ma predsa teba a to mu musi stacit no nie? ak nie tak ta nie je hoden, mas na viac ;)

adka*

Neviem, možno som to nemala spraviť, ale spravila som to. Pokecala som si na pokeci s ním ako neznáma. Chytil sa. Žasnem nad tým, čo vypisuje. Bolí ma to veľmi. Mám mu odhaliť pravdu, že som ho takto nachytala a teraz už viem, čo vypisuje aj iným ženám....alebo radšej mlčať? Len neviem, či to aj vydržím.

amika

ved sa ho spytaj preco tam stale chodi a povedz mu,ze to vies,ved co je na tom? by som rada vedela jeho reakciu,ty nie? neboj sa pravdy,aj ked boli,ledaze by ti klamal...

adka*

No ja neviem, prečo tam chodí.... keby som to tak vedela, zmením to. Takže mi radíš, aby som mu to povedala, že mi tie baby vypisujú, s ktorými si píše? Nemám mlčať, že o tom viem?