Ako je to so závislosťou od chatovania?
Závislosť od chatovania (pokec)
tak to ma mrzi..nerozumiem niektorym ludom..mali by byt spokojni s tym co maju, mali by si to vazit. ja by som sa s nim fakt stretla, to by bola pre neho riadna priucka ak ma v sebe este kusok charakteru. vies aky by bol vyjaveny keby ta uvidel? ten chalan si ta nezasluzi, podla mna to s takym clovekom nema vyznam tahat dalej, ma vysoke predpoklady k podvadzaniu a never tomu, ze sa len tak rychlo zmeni. mala by si sa s nim rozist aj ked ta to bude boliet, ale mas predsa este nejaku hrdost. stretni sa s nim a potup ho. mozem vediet kolko spolu chodite?
no o mne tiez nikomu nehovori.teda ziadnej jeho kamoske, ze ma vobec priatelku a viem, ze ma vela kamosiek na pokeci..tiez by ma zaujimalo,ako si s nimi pise..viem,mozno by ma to sklamalo.ale radsej to vediet hned,ako neskor.a to sme spolu dva roky.. no a ja neviem zmenit styl pisania...
Štýl písania by mohol spoznať, ale zmenila som ho. A chytil sa. Nespoznal ma. Je ochotný aj stretnúť sa. Chcel aj tel. číslo, aby sme si mohli volať. Teraz už viem, ako si vypisuje aj s inými a o čom. Najviac ma bolí to, že zatajil, že má vzťah. Zatajil mňa a veľmi ma to ranilo! Som z toho veľmi smutná, v noci som takmer nespala a vôbec neviem, ako sa mám tváriť, keď sa s ním dnes stretnem... rozmýšľala som nad tým, dohodnúť si s ním stretko. Viem, že by naň prišiel... :o(
ja by som to tiez chcela vyskusat, ako pod inym nickom,menom. no bala by som sa,ze by spoznal moj styl pisania...
ja by som si s nim asi pisala dlhsie a skusila sa ho spytat na stretko, ak by sa chytil tak by som sa s nim stretla a na mieste mu dala ZBOHOM. bolo by zaujimave vediet ci sa stretava s tymi dievcatami. no ale ak by sa nechcel stretnut tak by som mu to povedala, spytala sa co to ma znamenat a v prvom rade by som mu dala jasne najavo,ze si neprajem,aby si vypisoval vselijake lichotky s cudzimi babami. ma predsa teba a to mu musi stacit no nie? ak nie tak ta nie je hoden, mas na viac ;)
Vytmav mu to!
vyjadrite sa niekto prosím, čo mám robiť?? :o( vďaka
Neviem, možno som to nemala spraviť, ale spravila som to. Pokecala som si na pokeci s ním ako neznáma. Chytil sa. Žasnem nad tým, čo vypisuje. Bolí ma to veľmi. Mám mu odhaliť pravdu, že som ho takto nachytala a teraz už viem, čo vypisuje aj iným ženám....alebo radšej mlčať? Len neviem, či to aj vydržím.
ved sa ho spytaj preco tam stale chodi a povedz mu,ze to vies,ved co je na tom? by som rada vedela jeho reakciu,ty nie? neboj sa pravdy,aj ked boli,ledaze by ti klamal...
No ja neviem, prečo tam chodí.... keby som to tak vedela, zmením to. Takže mi radíš, aby som mu to povedala, že mi tie baby vypisujú, s ktorými si píše? Nemám mlčať, že o tom viem?