Závislosť od chatovania (pokec)

katulla

vidite ako moze obycajny Pokec zmenit cloveka a pokazit vztah..na jednej strane je to dobra vec, ale zda sa mi, ze v poslednej dobe je vyuzivany na nieco insie ako bola povodna myslienka. uplne zblbol ludi..

miska31

Mala som chalana ktory chodil na pokec a on mi povedal svoje heslo bola som unho dva tyždne a ten druhy tyžden bol taky zvlaštny ale nič som si vtedy nevšimla,došlla som domov večer sa neozval a taksom rozmyšlala čo sa deje,a potom ma napadlo že pojdem na jeho nick a pozriem s kym si piše,aktivovala som mu archiv a čo som tam našla ma šokovalo,cely ten čas čo som bola s nim chodil na sexzoznamku a vypisoval si zo ženami ako by im to robil a každu si chcel zobrat za ženu že je nadherna božska.Jednej pisal že koli nej začne posilovat a za rok bude s neho iny muž a že sa možu zobrat a mne hovoril to iste,a pozyval ženy na kavu na sex,najhoršie bolo to že ked som bola unho tak ja som spala a on v noci si pisal zo ženami a dohadoval si stretnutia,a raz v noci mi povedal že ide niečodo auta a bol preč skoro dve hodiny no kde asi bol mal nejake stretnutie,viete ja mam deti 2 a ja som k nemu chodievala aj z detmi aja ked som ich davala spat on si v obyvačke pisal z babami.A čo urobil ked som mu to povedala??ja som bola na vine že si tam pisal sice neviem prečo,a podlaa neho to bolo normalne čo robil podla neho to robi každy chlap ktory ma partnerku a ma pokec!!

kikuus

adka byt tebou tak urobim to co uz niekto tu pisal pokracovala by som v hrani a dohodla si s nim stretko a ked tam pride budes tam ty tak mu strel facku a posli ho do riti to sa nerobi, ak ta lubi nikdy by sa s inou nestretol

kikuus

ja som sa tiez cez pokec dozvedela o vseliakych svinstvach co moj frajer pisal inej bolo to uz davno boli sme spolu vtedy rok a ja som zistila ze pise mojej spoluziacke ako ju chce a nech mu posle fotky jej nahej ze by si to s nou rozdal aka bola krasna v skole a tak a ona mu na to veselo odpisovala a predomnou sa tvarila akoby nic...som blba tak som mu to odpustila a prisahal mi ze uz nikdy nic take neurobi a teraz som zistila ze si pise s jednou zenskou pisu si normalne ale sem tam jej napise aka je sexi na foktach ako by ju vytrieskal po tej riti a ze keby ju mal na rukach by ju nosil a vseliake narazky...a dost ma to boli aj ked on to asi bere ako normalnu vec :( tak newiem co robit, myslim si ze keby ona nebola zadana a chytala by sa na to co jej on pise zaslo by to aj dalej...:( sprosty pokec

jajusa

tak ja som dnes urobila nieco, co neviem, ci bolo spravne. napisala som priatelovi pod inym nickom a teraz to asi aj lutujem. tej druhej napisal, ze sa s priatelkou uz rozisiel a podobne veci, ze by sa rad aj stretol s nou. ako dakujem, po dvoj rocnom vztahu?! a ktovie, co vsetko je pravda z toho, co mi tvrdil doteraz. klamal ma cele dva roky asi! no nevadi, budem sa "hrat" dalej.. :-(

katulla

co? ja, ze ste spolu aspon rok, to by som pochopila, ze sa vo vztahu nudi ale v podstate na zaciatk vztahu ti uz robi toto. tak to nie je o com. z jeho strany to nie je laska. no snaz sa tvarit normalne alebo ak sa ta spyta, ze co ti je sa vyhovor, ze nemas naladu alebo ze si unavena. myslim, ze stoji za to vydrzat to a potom mu to vytmavit.

adka*

Ja neviem, čo mám robiť. Nie je mi všetko jedno. Sme spolu len 4 mesiace. Ja viem, je to málo, ale aj tak mi to nie je jedno, pretože ho veľmi ľúbim. Aj keď si s ním dám stretko, neviem ako sa mám tváriť dovtedy, keď s ním budem. Neviem, či vydržím čakať.

melissa

ahoj adka. ja by som si s nim veru dohodla stretko - ako neznama osoba a velmi rada by som sa pozrela ako sa bude tvarit. bastard!

co s takym chlapom? toto bude robit stale. aj ked mu odpustis, mozno mesiac dva bude sekat dobrotu a potom to urobi zasa. ked raz niekto podrazi takymto sposobom tvoju doveru, uz nikdy mu nemozes verit. neviem si predstavit, ze by som s takou osobou zostala. ale je na svete kopu skvelych chalanov, ktory si tvoju doveru zasluzia a nikdy by nepomysleli na podvod. co tak poobzerat sa po takom?