Závislosť od chatovania (pokec)

danuska123

ich je straaasne vela, birdz, tam sa da kecat, madonna.sk tam je eroticka zoznamka, potom nieco ze chatik ci ako .. straaaaaaaasne vela :D

danuska123

ten kto to urobil raz urobi to aj 2. aj 3. aj 4. aj xkrat! vlastna skusenost :) prisla som u nato raz...slubovat ... zee uz nebude....potom iny nick ....zase sluboval :D potom na inej zoznamke vytvorila som si nick aaa uz hned ci nejdem na kavicku aaa debata o sexe. aaa ked som sa priznala ostal v soku dost aaale nasluboval hory doly:Da potom rozne zoznamky, eroticke portaly ... a ja som toto trpela dva roky:D baby nech je laska velka ako hrom toto sa nerobi! aa neakceptuje , treba sa ho co najrychlejsie zbavit.nevazi si ta a tvrdit ze to robi kazdy chlap je nenormalne. rozchod rozchod aaa este raz rozchod ...

jaja

adka, problem je ten, ze on tam moze chodit a ty mu to skratka nezistis. Bude tam chodit v tvojej nepritomnosti a nemas mu na to ako prist:(((((

adka*

Ahojte všetci, tak ja som to dnes nevydržala a priateľovi som priznala, že to viem. Mala som ťažký deň. Nebudem tu rozoberať do detailu, ako to všetko bolo, ale dala som mu šancu pod podmienkou, že sa vzdá pokecu. Povedal, že je ochotný vzdať sa ho, tak uvidíme....

reee

priznam aj ja tam mam nick,ale nie kvoli pokecu.parkrat som nakukol do tych miestnosti,co su tam,ale nechapal som.ludia,co tam pisu utekaju z reality,snazia sa byt lepsi,ako v skutocnosti su.a najhorsie je, ze na takychto pokecoch vyrastaju dvanastrocne deti.co myslis,kolko vztahov sa uz rozpadlo kvoli takymto "nevinnym" strankam?

katulla

vsak jasnee, pre vela ludi znamena pokec viac ako realny zivot a to uz je chore. travia tam vsetok svoj cas ci mladi ci stari..a potom im jedneho dna z toho prdne v bedni a dopadne to tak ako tu nizsie spominane pribehy..a potom zacina zacarovany kruh, klamstva, podvody, nevera, nedovera, sklamanie aa toci sa to a toci.a potom, ze si niekoho normalneho najdi v dnesnej dobe..mali by ten pokec asi zakazat :)

jaja

to reee, asi tak... a najviac ma na tom celom stve, ked potom ludia pre tu iluziu co zazili na nete ublizuju svojim polovickam. ved to je nezmysel hladat to co nam chyba na nete. Ti ludia s ktorymi si tam pisu maju taktiez svoje chyby, keby si s nimi zacali vztah takisto by sa aj pohadali, zazivali starosti bezneho zivota..ja tam nechodim a ani ma to nelaka

reee

pokec je samy uchyl,to uz dnes nikto nema kamosov,aby si s nimi pokecal osobne,pri kave,ci pri pive,to je jedno pri com.kazdy si tam chce nieco dokazovat,ze je dobry,ze je ziadany,ze moze pisat o com chce.je to chore,je to vazne chore

jaja

ten pokec je fakt dost zakerna vec. Ked sme sa o tom s priatelom bavili tvrdil, ze tam nikdy nebol. Potom som na to prisla ze predsa chodi, zalozil si druhy nick a zase tvrdil ze tam nechodi. Zase som na to prisla a hadajte co sa stalo.. zalozil si treti...tak som sa s nim rozisla ze dobry den si zo mna robit nebude. Chodil za mnou, odprosoval a odpustila som mu..teraz prisaha ze tam nechodi..mam mu vobec verit??? je to tak ze naozaj kazdy kto tam chodi si zacne pisat o sexe a niekoho balit? chodite tam niekto a pisete si len cisto kamaradsky????