Ako je to so závislosťou od chatovania?
Závislosť od chatovania (pokec)
Nepochopila si...
Ja som tiez kedysi chodila na pokec stale. Chatovala som, zoznamovala som sa, dokonca vsetkych frajerov skoro, co som mala som si nasla takouto cestou...
Hovorim vsak, na zaklade vlastnych aj inych skusenosti, ze ten, kto sa chce cez pokec zoznamit, najst si takto zivotnu lasku a verit, kazdemu verit, co si tam napise do profilu, alebo do rp, alebo do posty je trosku pritiahnute za vlasy.
Hovor si co chces, ale zdravy rozum vyzera inak. Hlavne ak sa jedna o mlade zaby alebo mladych faganov, co maju rozum nie v hlave, ale medzi nohami.
Dufam, ze takeho stretnes a budete si rozumiet.
ShaulaThalit
cize ty chodis s clovekom,co to nema v hlave v poriadku a kolko rokov? ako to je mozne, ze to tolko znasas???
pokec je svinstvo, mozes tam byt hocikym
aha, takže hádzať všetkých ludi do jedného vreca treba :)
môžem kludne o sebe povedať, že ja mám všetko v hlave v poriadku , dokonca aj moji známy sú v poriadku, a predstav si, že chodia na pokec dennodenne, zaujímavé, nie?
na pokec chodia ludia, co to nemaju v hlave v poriadku... pardon, na pokec sa chodia zoznamovat ludia, nadvazovat kontakty a slubovat si od toho nieco... TRAPAS
pokec je fajn vec, ked sa nudíš, ja sa nudím dosť často :D
neviem či som závislá od pokecu, znie to velmi divne čo prave poviem,ale "vdaka" pokecu som mala vela trápenia. Prečo? Za roky čo tam chodim, som tam spoznala už vela ludi, ale dvakrát sa mi stalo, že som tam našla niekoho, do koho som sa časom zamilovala a nikdy to nedopadlo dobre :)
často si poviem, že keby nebolo pokecu, tých chalanov by som nikdy zrejme nespoznala a tak by som nemala tolko trápenia
určo sa mi páčil aj niekto mimo pokecu, koho som spoznala inde, ale aspon si trošku ponadávam, že blbý pokec, na čo vlastne tam ja chodim, ked mi len trápenie spôsobuje.
Možno som znela trápne, ale ked sa povie slovo POKEC, vždy mi príde na rozum toto.
Ja suhlasim s tym, co tu uz bolo povedane.
Aj ja mam priatela, ktory je povacsine na pokeci a chatuje si tam s dievcatami. Raz som sa mu tam napojila a precitala som si, co si tam pise. Bola som rozhodnuta, ze ho uz nechcem, citila som sa ako spina, podvedena, oklamana. Milujem ho a strasne mi na nom zalezi a tak sme zostali spolu. Velakrat vsak na to myslim, lebo mi to velmi vadi, ze namiesto toho, aby mne napisal napr. na skype a opytal sa ako sa mam, radsej si vypisuje s kadejakymi pofidernymi dievcatami - stetkami.
Vraj niektore ani nevedia ze je zadany, lebo sa o tom ani nebavia. Pisu si tam sprostosti a vela veci ma urazalo.
Nikdy mi nepovedal, ze s tym prestane a ani sa mi neospravedlnil.
Ked mu vravim, ze preco tam chodi, odpovie mi ze udrzuje kontakt so znamymi.
Keby to bola pravda, keby aspon pravdu povedal, ze mu ide len o to, aby tam spoznal niekoho, aby mohol zoznamovat sa a ocumovat fotky, tak je to ine. Ale on mi nepovie ani to.
ti ktory tvrdia ze by mali pokec zakazat maju cistu pravdu! vdaka internetu a chatovacim strankami ktore su na kozdom kroku sa z ludi vytraca ich ludskost, vsetka krasa zo zivota...ludia sa zblizuju cez virtualny svet a zabuddaju na to, co je naozaj krasne. ,,ved naco poslat niekomu zamilovany list ked mozem poslat zamilovany e-mail"...jednoducho internet a pocitace su skaza ludstva podla mna! male deti chodia na pokec a doslova sa tam predavaju...mojej priatelke pisu sami uchylaci a to ona nie je este ani plnoleta. jeden jej tam poslal vlastneho vtaka..stretnut tychto ludi v zivote tak ich pozabijam. neuvedomuju si ako tym mozu zranit a narusit cloveka... ak mi chce niekto odpoved na moj nazor tak prosim na jelsik47@gmail.com
v prvom rade je to hlavne o strate DOVERY, šancu by som takému človeku určite už nedávala. asi mu niečo chýba vo vzťahu keď chodí na pokec a flirtuje s babami. ja takýmto zoznamkám neverím, každý tam klame a nikdy neviete na akého magora natrafíte. česť výnimkám.
Brucka hlavne ostan sama sebou. Vobec nemusis robit to co on , aby si mu nieco dokazala. Musis vediet co od partnera chces. A ak nechces a , aby sa vystavovala priatelil s inymi tak sa ho potrebujes vzdat a pockat si na cloveka , ktoreho by si mohla obdivovat iba ty. Preco mas kazit svoj charakter? Preco by si sa mala ucit robit veci , ktore ti niesu prirodzene? Myslim si , ze ak sa niekto zahrava s laskou nestoji za to , lebo to pre neho nieje az taka vazna zalezitost. A cakat , ze sa to zmeni len pre teba nema zmysel. Laska ak je skutocna neboji sa davat a urcite neublizuje , ale sa spolu tesi vzajomnej ucte.