Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

IDE O ŽIVOT, PROSIM SURNE,CO PODPORUJE ABY SA CLOVEK VYCIKAL

Príspevok v téme: IDE O ŽIVOT, PROSIM SURNE,CO PODPORUJE ABY SA CLOVEK VYCIKAL
jancecka

Prosím vás, som zúfala, švagrinu prepustili z nemocnice domov a neviem si pomôcť, potrebuje kyslík, neprepísali jej ho ale ani ten jej nepomôže, lebo ona sa nemôže vycikať. Neviete nejaký účinný liek? Doktori sa jej chcú zbaviť a poslali ju domov zomrieť. V nemocnici mala cievku, tú jej vybrali, aj sa deň po jej vybratí vycikala, dnes je druhý deň a nedá sa jej. Moč sa jej hromadí v tele, čo s tým? Prosím rýchlo

mirka ff

jancecka nemohli by ste kontaktovat niaky hospic.ono je tazke povedat niekomu ze ten clovek pomaly odchadza ale podla toho co pises vsetko tomu nasvedcuje.budte silny a pokial vam nepodaju pomocnu ruku v nemocnici vyskusajte kontaktovat hospic.

jancecka

Ako vám len poviem, sme od Topoľčian, poslali ju domov, nie preto že je vyliečená, nedá sa už vyliečiť, diagnózu nestanovili, je ťažko zdravotne a mentálne postihnutá, od začiatku dávali najavo, že nemajú záujem zachraňovať takéhoto človeka, pohotovosť ju zase len vezme do nemocnice, kde jej dajú cievku, ktorá jej nepomôže. Iné nerobili, len mala cievku. Nemocnicu tak zle znáša, že je psychicky na dne a z toho je potom ešte viac chorá, viac ste mi pomohlo vy všetci ako lekári.

bambuľka26

mjaník, ako môžeš takto písať o Jancecke!!!!!!!!!!! Veď sa snaží robiť aj z nemožného možné, radšej poraď, nekritizuj!!!! aj tie tvoje akupunktúry. Keď sa ti táto téma nehodí, tak si čítaj iné stránky!!!!!

jancecka

Všetkým veľmi pekne ďakujem, pije rôzne čaje, urologické, ráno sa troška vycikala, snáď to je dobré znamenie, volali sme aj doktorovi, vravel že s tým sa nič nedá, nei je vhodný pacient na cievku, všetko sa jej zapaluje. Najhoršie je, že tekutiny sa ani nedostávajú do močového mechúra. Ostavájú v tele, ladviny ich neprefiltrujú, zlyhávajú jej. Asi mi neostáva nič iné ako sa zmieriť, že odchádza. Kyslík mala aj v nemocnici, a keď jej ho dali tam, tak ho môže aj doma.Veď by sa zadusila. Aspoň jej zmeirnime posledné chvílky tu s nami. Mám mať ešte nádej? doobeda je vždy lepšie, rozpráva sa, papá, sedí, ale ako padne druhá hodina vyzerá ako keby mala dodýchať, a tak to vyzerá až do rána, kyslík vysušuje? Počuli ste to aj vy???

bambuľka26

Jancecka, celý večer som na teba myslela, prosím ťa, ako to dopadlo so švagrinou, ako ste to cikanie vyriešili, rozhodne sa ozvi!

mjanik

ak máš poruke akupunktúru-nech prelieči obličky a mechúr,ale hlavne obličky,upraví sa nielen močenie ale aj dýchanie,lebo obličky riadia jak močenie,tak i nádych-sú veľmi slabé.

ethela

a ešte čosi...spomínala si,že potrebuje kyslík...Má prejavy nedostatku kyslíka?(fialové pery,prsty..)Kyslíkový prístroj tiež nie je sranda..nemôžeš dať dýchať niekomu kyslík len tak na základe vlastného uváženia.Takýto pacienti sa podrobujú špeciálnym vyšetreniam na základe ktorých im lekár tento prístroj odporučí.Bližšie sa dočítaš o tom keď si vygoogluješ "DDOT,alebo dlhodobá domáca oxygenoterapia"