IDE O ŽIVOT, PROSIM SURNE,CO PODPORUJE ABY SA CLOVEK VYCIKAL

Príspevok v téme: IDE O ŽIVOT, PROSIM SURNE,CO PODPORUJE ABY SA CLOVEK VYCIKAL
jancecka

Prosím vás, som zúfala, švagrinu prepustili z nemocnice domov a neviem si pomôcť, potrebuje kyslík, neprepísali jej ho ale ani ten jej nepomôže, lebo ona sa nemôže vycikať. Neviete nejaký účinný liek? Doktori sa jej chcú zbaviť a poslali ju domov zomrieť. V nemocnici mala cievku, tú jej vybrali, aj sa deň po jej vybratí vycikala, dnes je druhý deň a nedá sa jej. Moč sa jej hromadí v tele, čo s tým? Prosím rýchlo

cooooooooooooooo??

jancecka popros obvodnu lekarku o pomoc, mozno aj sestricka by ju vedela vycievkovat.je to velmi nezodpovedne a urcite by som sa branila.ak poslu takehoto pacienta domov, musia mu dat pernamentny kateter!takze rob nieco hned teraz.kludne kontaktuj aj prvu pomoc!!to je co za paliativnu starostlivost??

bambuľka26

Jancecka, zavolaj lekárovi, ktorý ju liečil, alebo obvodnému na súkromné t. č. alebo zavolaj na pohotovosť a opýtaj sa ich cez telefón, čo máš robiť.Ja som už tak robila nie raz a bolo to OK

sashenka

volajte doktora, rychlo. moja babka mala slabe srdce, preto jej zlyhavali oblicky, na iske necikala, moc sa jej hromadil v tele a zomrela...

bambuľka26

Volajte pohotovosť, možno tam budú normálnejší lekári, ako na oddelení boli a možno ju odnesú na inakšie oddelenie ako kde ležala. Nephrosalový čaj je chuťovo lepší ako urologický a asi aj lepší .

andy

a tvoja svagrina je uz vyliecena ze ju uz pustili domou? no ja som pocula ze je dobre nech ide do sprchy a ked bude pocut ten prud vody tak sa mozno vycika.nech to skusi ale ja by som radsej isla naspet do nemocnice ,drzim palce rychle vyzdravenie.

sedmikraska

su tabletky na odvodnovanie, ale nespominam si ako sa volaju a asi ich aj tak bez receptu nepredaju, ku doktorovi este dnes, musia predsa pomoct

jancecka

teraz som sa dozvedela, že ona ani nemusí mať moč v močovom mechúry, keď ju to nebolí, to by ju vraj bolelo a rezalo že sa jej nedá vycikať. Vraj jej tekutina ostáva niekde v tele inde, čo teraz? zase do nemocnice? hádam nie, ani piť jej nechutí

aduliena

Jancecka, no ja by som to rozhodne nenechala tak, veď to je nebezpečné. Choďte s ňou späť na pohotovosť, alebo si zavolajte RZP a oni ju vezmú do nemocnice. To čo sú za lekárov, že ju poslali domov??? Neviete jej vybaviť nejaké miesto v nemocnici, kde ležia dlhodobo chorí? Možno by to bolo pre ňu lepšie, neviem....

jancecka

ona mala v nemocnici cievku, ale mala nejaký zápal a vysoké horúčky z nej, to vraj už nesmú dať, záchranku nevoláme, zatiaľ nie, zoberú ju tam naspäť a ona je z nemocnice hotová, psychicky by to už nezvládla, urologický čaj nepomáha