Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

IDE O ŽIVOT, PROSIM SURNE,CO PODPORUJE ABY SA CLOVEK VYCIKAL

Príspevok v téme: IDE O ŽIVOT, PROSIM SURNE,CO PODPORUJE ABY SA CLOVEK VYCIKAL
jancecka

Prosím vás, som zúfala, švagrinu prepustili z nemocnice domov a neviem si pomôcť, potrebuje kyslík, neprepísali jej ho ale ani ten jej nepomôže, lebo ona sa nemôže vycikať. Neviete nejaký účinný liek? Doktori sa jej chcú zbaviť a poslali ju domov zomrieť. V nemocnici mala cievku, tú jej vybrali, aj sa deň po jej vybratí vycikala, dnes je druhý deň a nedá sa jej. Moč sa jej hromadí v tele, čo s tým? Prosím rýchlo

jancecka

Neviem ako je, ja som totiž v práci, doma nemám net, od včera je nejaká mrzutá, je ešte stále slabá, ale už prešla sama zo spálne do kuchyne, teda s pomocou, ale nie na vozíku. Ja vidím zlepšenie, začala cikať, snáď sa to nepokazí. Papať jej chutí, ale má nejaký špatný kašel. Už tretí deň. Mamina jej dáva aj sirup proti kašlu, snáď zaberie. Horúčky už nemáva. Je to určite lepšie ale nie také aké by sme chceli. Ale verím že aj to bude, len slabšiemu stvoreniu to trvá dlhšie, kým sa dostane do svojich kolají. určite jej veľa v tom pomáha aj to, že je doma, a nie v nemocnici. :D ďakujem že sa zaujímate

mirka ff

jancecka som velmi rada ze si mozete ten kyslikovy pristroj aj zapozicat.dufam ze nastane zlepsenie a Silvinka bude bojovat.tak nam teda napis ako je to s nou dnes,myslim ze nie som sama co to chce vediet.DRZTE SA!

jancecka

Neviem ani kto mi to tu na fóre poradil, jednu stránku, ktorá zapožičiava kyslíkové koncentrátory aj ako samoplatcom, vyjde nás to na 85 korún denne, čo je mesačne okolo 2,500,- a to za pomoc nie je vôbec veľa. :D

bambuľka26

Jencecka, veľa som myslela n Teba aj na Tvoju švagrinú, dobre sa to číta, že sa to zlepšuje. Nečítala som príspevky, lebo som ubolená(zuby) ae som si všimla, že má kyslík. Ako sa ti to podarilo vybaviť, odkiaľ vám dali. Som veľmi rada, že pomáha. Ale čo som ti písala do e-mailu, to zober vážne, to mi poradila jedna významná nemenovaná osoba, ktorú som zalarmovala, keď Silvika nevedela cikať...
A také, že si zlý človek, si rýchlo vymaž z tej tvojej hlavy. Si ten najlepší,ktorý sa snaží pomôcť fakticky cudziemu človeku, pretože blízky človek je "pokrvný" Všetka česť pred tebou.
Si dobrosrdečný a statočný človek a buď na to hrdá!!!!!!!

jancecka

Ahojte, takže noc bola celkom dobrá. Keď to porovnám spred týždňa, tak to je omnoho lepšie. Už ani kyslík toľko nedýcha. Chcem sa spýtať, koľko je normál aby sa človek vyčúral? Silvika napríklad za noc vyciká 7 decový pohár, mamina všetko meria a zapisuje, a za deň tiež toľko, niekedy aj viac. Môžeme považovať, že sa činnosť ladvín už upravila? Môže sa to ešte zhoršiť?? Nožičky jej už nezapuchajú, ale ani ešte neodpuchli.

lea

si velmi mila, skoda ze takychto ludi je tak malo :-( aspon v mojom okoli. kazdy len na modu, krasu, hladi, ale nic hlbsie. na odvodnenie dobre pomaha zihlavovy caj, aj precistuje. s lekarmi ani ja nemam dobre skusenosti momentalne, tiez len modlit sa mi zostava.

jancecka

Ja som mala v januári a nemyslím si, že som dobrý človek. Som človek hriešny a chcela by som byť lepšia, ale nie preto pomáham. Jednoducho to tak cítim, a ako vidím tých lekárov, že nemajú snahu a poslali nám ju domov na zomretie, tak sa vo mne všetko vzoprelo, a povedala som si že aspoň nejako sa budem snažiť pomôcť. Aspoň niečo pozisťovať a teraz jej začínajú pomaličky ladvinky znovu pracovať. Mamina je z toho úplne v šoku, keď nespí Silvika nespí ani ona, a to nie je dobre. Hocikedy môže skolabovať. Ale aj keď ju vystriedami pri Silvike, ona nezaspí. Je to jednoducho matka,ktorá sa bojí o svoje dieťa. Sme všetci vo veľmi ťažkej situácii ale Boh nám pomáha a to veľmi,len ho musíme prosiť o pomoc. Nesmieme sa spoliehať, že nám pomôže iba tak. Musíme sa modliť. Chcem sa stať aj lepšou kresťankou a vidím, aké sitácie obracajú ľudí. Mne osobne strach o blízkeho človeka veľa ukázal, veľa som o sebe zistila a určite som aj o niečo viac trošku dospela. Dnešná situácia nás konečne s manželom posúrila k tomu, že treba mať deti, treba novú nádej. Ale som sa rozpísala čo? Dobre sa mi tu s vami píše :D
Zatiaľ sa majte a zajtra napíšem ak bude niečo nové :D PA

zaza

jancecka a kolko rokov máš ty?Si určite dobrý človek keď takto pomáhaš švagrinej,veď v dnešnej dobe si často ani súrodenci nechcú pomáhať.Držím palce, veľa zdravia,síl a úspechov zo srdca želá Zaza.