Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

zanzibar

no schelly, ale ved sa nemusis hned smiat, ja som to myslel dobre. ved vies, ze nie vsetci muzi su za omacky... staci dobre stavnate masko, niekedy aj take dvojnohe..:-))

cat

no..co su moje problemy oproti skutocnym problemom..janka, je mi velmi luto, co prezivas. Aj ked nevieme, co prinesie zajtrajsok, prajem ti vela sil!! drz sa!!

schellly

prosím? ku grilovanému masku sa nehodi omačka? tak dlho som sa ešte nepobavila... Na takej barbekue party nesmie chybať pikantna omačka, alebo nejaka salsa. napadla ma lečova, ta je k tomu užasna, len sa neviem ešte rozhodnuť. a zeleninu grilovanu k tomu určite nedam. ked tak jarnu cibulku a reťkovku al. zelený šalát

[zruseny12]

cat,tak pletenim by si si nepomohla, lebo je to nezaplatena robota mam s tym skusenosti,niekedy som plietla do butiku,to este sa dalo,teraz tak akurat pre svoju vlastnu potrebu...inak je to robota tazka a nezaplatena...ja pletiem ,lebo ma to velmi bavi,ale neoplati sa...

janka

Tak aj ja sem prispejem.
Nie je to vec čo sa mi prihodila v dnešný deň, ale čo sa deje už skoro mesiac. Sestra môjho manžela má dawnov syndróm, má 35 rokov, ale je to naše slniečko. V poslednom čase má veľmi veľké zdravotné problémy, doktori to nevidia optimisticky, už je druhý krát za mesiac v nemocnici, a to v Topoľčanoch, nič moc. Zlyháva jej srdiečko, plúca a ladviny. Modlím sa za ňu aby prežila, snažím sa dávať silu manželovi, aj švagrovi, že ich sestrička bude v poriadku, ale ako im naďalej vravieť "všetko bude dobré" keď sama si to niekedy nemyslím? Je slabučká, keď jej omodrievajú ústa dajú jej kyslík, doteraz mala cievku, tú jej včera vybrali, našťastie sa aj sama vycikala. Je možné pri takom chorom človeku čakať aj zlepšenie? Narodila sa s veľmi chorým sa slabým srdiečkom. Vtedy doktori svokre vraveli že sa dožije maximálne 5 rokov. A teraz v lete bude mať 35. Je to zázrak, mali by sme byť vďační, že tu bola s nami tak dlho. Najhoršie na tom všetkom je, že keď nám odíde, čo si niekedy aj myslím že by bolo najlepšie aby sa už netrápila, svokra vraví že si vezme život. Nedá sa jej to vyhovoriť, veď to manžel už nezvládne. Vraj sú chlapi silní, nemyslím si. Je mi z toho do plaču. Chcela by som im pomôcť, ale neviem ako. Najlepšie by asi bolo zájsť k psychológovi nech mi poradí účinné rady, ako odhovoriť moju inak veľmi dobrú svokrušku od zabitia sa. Veď má jedného syna - kňaza, druhého syna - môjho manžela, teraz sa pokúšame o dieťa aby sme ako takú nádej vniesli do rodiny, pomôže to? Moje kamošky si myslia aká som silná, že to zvládam, ale ja si to nemyslím. V nemocnici sa snažím neplakať, vnášať optimizmus, zase nechcela by som aby si mysleli že to beriem na ľahkú váhu. Je to veľmi zložitá situácia. Veľmi. Teraz sa starám o domácnosť, svokra je so Silvikou v nemocnici. Ani variť neviem, som úplne nemožná. Tak sa snažím, až niekedy padám na nos, ale ani nie od fyzickej únavy, ale táto situácia ma ubíja psychicky. A keď sa nad tým všetkým zamyslím, tak mi to pripadá ako keby ľutujem seba. Fakt som hrozná.
Ďakujem moc že ste vytvorili túto tému a že som mohla napísať svoj problém. Nečakám odpovede, veď odpoveď na môj problém ani neexistuje. Len veriť BOhu, že spraví to najlepšie čo uzná za vhodné. On myslí na dobro Silvičky, a nie ako sa mi budeme cítiť, keď ju oslobodí do všetkých svetských bolestí. A to je asi dobre. Možno by som nemala myslieť čo bude ak zomrie, ale nemôžem si pomôcť.
Ešte raz ďakujem, majte sa a prajem krásny deň

cat

pravda pravduca..:) na tu externu pracu som uz myslela, som zaregistrovana v prekladatelskej agenture..ale kym ti poslu zakazku...to trva vecnost. teraz robim letak pre kamosku, ale to si predsa nevypytam peniaze :) ja neviem...aku externu pracu mozem este najst??? zacnem pliest a potom to predam.. :))uz sa len naucit pliest..

zanzibar

schelly, a aky druh masa to bude? tu omacku musis tomu prisposobit. inak - na grilovanie sa omacka moc nehodi, skor nejaka grilovana zelenina alebo zeleninovy salat.

judinka

ked sa tak velmi nudis, neskusis si najst este nejaku externu pracu, ktoru by si mohla vykonavat v tejto robote kde si teraz zamestnana? vyuzila by si cas a aj by si nieco navyse zarobila.

[zruseny12]

ale to bude asi normalne,ked je horuca stazujeme sa,ked je zima,stazujeme sa,ked je malo prace stazujeme sa,ked nie je praca zase...to je asi normalne v zivote...vsetkeho vela skodi aj nudi...:))))....

cat

ja tu tiez kvasim v praci a nemam co robit..a dobre si spominam na casy, ked som nevedela, kde mi hlava stoji..a stazovala som sa, ze je vela prace..a teraz sa stazujem, ze jej je malo...tak neviem, ci som v poriadku...ale fakt sa strasne nudim..viete poradit nejaku ducha-zveladujucu cinnost??pripadne, ak toho niekto ma vela v praci.. :))