Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Mariaaa, ty máš nootbuk? Píšeš, že chytáš bronz a čítam už pol hodinu vaše príspevky!
Je tam niekto? haló! prosím pekne hlásim príchod!
nic sa nestalo mirkaff...ja by som uz nechcela schudnut,ja som len pisala,ze obcas chcem sa precistit,ale neda sa to...ja musim poriadne jest...lebo mi to jedlo chyba...nemozem drzat diety...len musim nejake jedla vynechavat,ale aj tak to niekedy porusim...
no mi sme aj bahnili ovce vsetko, co k tomu patri...vtedy som mala malo rokov,boze uz ani neviem kolko ,ale nieco po 20-ciatke...par rokov po dvaciatke...ja sa teraz idem okupat,lebo som spotena...a uz musim koncit s opalovanim dnes,aby som to neprehnala...tak ti prajem aby ta praca ta nikdy neomrzela atd.jasne jar je krasna ja mam rada aj zimu,ale krasnu zimu,nie clapanicu...no idem sa okupat...
mirka, tak nejak si to ani neuvedomujem, ze to za par rokov bude naozaj prelom, je to hlavne fyzicky aj psychycky nenarocna a dobre platena praca, tak preco nie.:) ja v skratke len zapnem a vypnem jednu masinku co z jednej veci vie oddelit 3 zlozky a hotovo, je to zatial len trial, ale za 2 roky to mozno rozbehnu vo velkom. Jedna sa o filtracne systemy a velmi rozumne vyuzitie pary.Neviem ci to nejak preberes :D
Sedmikraska aj ta ta praca vnutorne naplna?to su z vas potom take svet oslobodzujuce dusicky.ty robis niake enviromentalne projekty?teda ci na nich pracujete?
velmi pekne dakujem. Teraz pracujeme na takom biologickom projekte, ktory cestuje po krajinach. Su to tajne veci, ale poviem, ze to niekedy moze dost pomoct svetu, ked sa minu prirodzene zdroje :)
Kazdy den chodime do prace okolo stada oveciek a kedze je jar, tak sa kazdu chvilu nejake narodi, take su krasne a aj viac farebne, na jar je proste naaadherne.
Ked som este byvala doma, tiez som sa opalovala na balkone a vzdy ma to tak unavilo, ze som zaliezla rovno do postele :)viem sa tiez pekne opalit, ale ani mminuly rok som na to nemala cas :(, tento rok sa polepsim
tak potom sa opravujem,ale co citam tak ani Sedmikraska to nepotrebuje.boze aj ja by som chcela mat 54kg,,moj sen.
ja som tiez uz robila vseliaku pracu napr.som krmila ovce a mne sa to strasne pacilo...praca okolo oviec...v prirode atd.mali sme okolo 500oviec...ano je tu pekne,ale ja sa opalujem na balkone tak okolo 15hod.mi svieti slnko az do zapadnutia...aj ja som v zime ako veduca vapenky...ale v lete som krasne opalena pekne ma chyta do hneda...tak nech vam ta praca ostane vam zelam...a teraz ,co konkretne robis ked mozem vediet?
joooj ani netusis ako :) No pracujeme spolu a dufam, ze pre tuto firmu budeme este dlho, inak sme uz vyskusali kadeco aj tie najspinavsie prace ako napr chytanie kuriat v noci :( no pekne nas napinalo. Tato praca co mame je super, ale asi budeme casto cestovat, aspon uvidim svet :) a rozne druhy ludi. Aj ja chcem byt bronzova uz som bleda jak smrt a to je u vas uz take teplo? Uz aj na tricko?
mas taku pracu,ze sa musis stale stahovat,ste v jednej firme, ci stale idete potom do druhej?ja sa momentalne opalujem chytam bronz aj vitamin D...tak uz si rada koli pracke,ze?