Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
no, uz si ta precitam az doma, musim uz naozaj ist, paaa, prijem vypinam :-)))
nuž ale len dovtedy sa zakrývajme, pokiaľ nám deka siaha, nie?! Neviem, s čím by som ho potešila, možno tým, keby som mu zaplatila chatu a celé mecheche, ale na to nemám, ani keby som sa na "roh" postavila:D
mna tiez caka nieco vymysliet muzovi, bude mat tiez okruhle, len o dvadsat viac:-)
prid sem, ti zmeram :-))
asi zato chce nieco vacsie, myslim oslavy, ze ma okruhle
merala by som, ale nám zadochol tlakomer a na nový nemám :D
No my nikdy nepreháňame oslavy. Navarím, napečiem, sadneme si všetci ku stolu a dáme si aj aperitív, zablahoželáme a to je všetko. Deti som stále viedla ku skromnosti a jednoduchosti. Ale tentokrát chce syn oslavovať na chate, ktorú neviem zohnať:D a stojí aj 4 tis. sk na 1 deň, no, neviem, somás, prečo to také chce a potom bude hladovať do výplaty
hmm, merala si si tlak?
a raz som fajcila tri dni, ked som bola na brigade, ale len zato som zacala, lebo vsetci sli na jednu alebo dve zdravotne a ja som mala za kazdeho zaskakovat, < kedze ja som nefajcila> tak som si odskocila na cigaretku s s nimi:-)))))A bolo... ale potom ma to preslo hihi
si dobrá! aj mňa motalo zo začiatku, teraz ma motá od iného... hihi. Dnes sa mi neskutočne točí hlava