Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
sedmikráska, dostala si e-maily? Aj od teba sa mi vracajú. už mám v tom chaos,
Prosím pekne mletými orechami a prášk. cukrom, maslo a sirupček. Už sme ich spapali... hihi, teraz idem "na kávičku" do kuchyne
jajboli a budu aj posypane kakaom a rozpustenym maslom s cukrom? MLASK
Ahojky všetkým, odbehla som od sporáku, varím buchty na pare so slivk. aj marhuľovým lekvárom, kyslú hríbovú polievku a v tom také celé vajcia, mňam. Pozdravujem vám, prajem pekný víken a nech nám neprší(u nás celú noc pršalo, len teraz prestalo ale už vykúka slniečko)
Krishka, Mária, išli vám e-maily.
Sisík, ty ešte asi spíš, tak vitaj do nového rána, nech sa ti víkend vydarí.
Papá všetkým
ahojte, o takejto skorej hdine som tu tusim, ze prvykrat:-)vcera som lahla o siedmej do postele a zobudila som sa dnes o osmej, po celom tyzdni som toho mala dost. Dnes ma cakaju prace v zahrade, na co sa veeelmi tesim:-)a vecer idem na opekacko-stanovacku, tak dufam, ze nebude vecer prsat. Jajbolik..dnes ti napisem na mail, sned budem mat cez den cas. pekny vikendik prajem:-)
takže dobrú nôcku všetkým, aj zajtra je deň!
ty si šikula a určite mu dobre vyberieš darček, to som si istá!!!!!!
ja som kúpila manželovi tuším koženú peknú diplomatku, či aktovku, či ako by som to nazvala a veľmi sa jej potešil. Dostal hodinky, mikrovlnku(práve vtedy nám zadochla), kávovar na presso,
Kúp mu také, čo potrebuje a čomu sa poteší! UDICU :::)))))
pá
aká si zlatá...))), to by bolo drahé meranie? zatiaľ by sa mi aj zmenil, kým by som doletela-hihi