Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

sedmikraska

a hlavne ma zaujimaju Krash testy a este ani tie neni vidno :( Tak ja sa pre dnesok lucim a prajem krasny dnik aj zajtra, lebo to pracovne cestujeme aasi tu nebudem.
jajboji, prisli mi vcera majliky :D buchticka jedna lekvarova

sedmikraska

Ahojte, prave uz balim a ideme este urobit na pole testy zelenosti. Auticko nie je este vybrane, ale favoritom je Ford Mondeo- ten najnovsi a vcera sme objavili novu Mazdu 6, tak je zase dilema :( jednu Mazdu sme mali pred pol rokom a straaaasne moc zrala benzin (Mazda RX8- najdi na nete-kraasna) Tak uz fakt nevieme, lebo je to uplne nove auto a este je o nom malo recenzii

sisik

Jajbolik, hlava ta uz presla?
Krishka, no tak ako v tej robote, este si nedala vediet < alebo som to tu presvihla niekde?>
Sedmikraska, este si v robote? Auto je uz vybrate?

sisik

Ahooojte zienky, Jajbolik, dakujem velmi pekne za privitanie do noveho rana :-)))
ja prave makam v robote a vonku je tak kraaasne, ma byt okolo 30, ale s vlhkostou je akoby aj 38 stupnov. Hmmm, panecku, ale si mi narobila chutky na tie buchty a drozdie mam, mozno sa do nich pustim jak pridem domov. Len aby sa mi vydarili, naposledy mi splasli zasranice jak vyfucany balon, ale chutili aj tak hihi.