Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
nie, tu som to vycitala, si viackrat spominala, ze budes pracovat na zahrade ;-))
keby to nebol problem, kludne pridem, mna to veeelmi bavi..kvetinky, skalky a tak. Ti Jajboli na mna bonzovala?
dnes si sa uz stihla "pohrabkat" v zemi vo vasej zahradke? Mohla by si prist aj ku nam? Mne sa pacia kvietocky a rastlinky, ale ja nemam nervy, ani to neviem, ja by som s burinou vydriapala asi aj tie kvietky hihi
nie to som opiekla tie rebra v rure :-) nie varila v hrnci :-))
ta kolonoskopia je vysetrenie criev takou hadicoou, dlhou z Kosic do Presova a ze bolestive :-(((
to vobec netusim co je..
opiekla polievku:-)jasne, to je z tej horucavy...a u nas prsi...
kolonoskopii malo byt
este tu hladam na internete nejake informacie o kolonoskopi, mamka mi ide na to na buduci tyzden, mam aj strach o nu
teraz citam, co som vypotila, ze "navarila" opekane rebra :-))))))) to asi z tej horucavy ...hihi
ja tu "pracovne", este tu chvilku a utekam domov, strasna horucava je, som jak otapena, a nic sa mi nechce. Rano som si uz navarila take opekane rebra, ale Jajbolik ma navnadil na tie buchticky lekvarove, tak uvidim, ked sa nevycapim do zahrady, mozno " skysnem " v kuchyni hihi, na pare