Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

jancecka

mária, nerobím nič :DD ale nie pri PC,akurát idem vyrábať visačky na nový druh múky, blé nuda, a aký e-mail ti nechcelo ukázať, s akým názvom? Môj email: jancecka@azet.sk inak ukáže sa ti to v lavom dolnom rohu,pokiaľ podržíš myšku na mojom nicku :D idem asi hore na vrecia :D prídem

[zruseny12]

Ahoj...na KABAT si spominam este aj ja...v nasich casoch...niektore baby s nich boli hotovi,mali krasne dlhe vlasy...

schelly

čaaauuteee. takže festival bol totáálne bombový!! lepší som asi nezažila a aj som sa dosť opálila hehe. kapely boli úžasné. bola tam aj jedna kapelka, ktoru som doteraz nepoznala. je to polská kapela a volajú sa Baaba. proste hrali bicie, basa, el. gitarka a saxík. žiadny spev. hrali taký...swing akokeby. boli totalne vyhulení a nepripravení, ale zároveň tak zohratí, že sme nechápali ! týpek so saxíkom iba striedali jeden saxík za druhým, flautu a tak. Kabát to roztočil, polemic, horkýže...super bolo. a aj sme sa kúpali, voda bola paradna.

[zruseny12]

jaj ja som zabudla,ze ty robis s tou BIO-MUKOU...diky za mail....poslem ti nieco...dufam,ze to pride, lebo to len preposlem...z ineho mailu...

jancecka

mária, nerobím nič :DD ale nie pri PC,akurát idem vyrábať visačky na nový druh múky, blé nuda, a aký e-mail ti nechcelo ukázať, s akým názvom? Môj email: jancecka@azet.sk inak ukáže sa ti to v lavom dolnom rohu,pokiaľ podržíš myšku na mojom nicku :D idem asi hore na vrecia :D prídem

[zruseny12]

jancecka prisiel mi mail od teba,ale neda sa ukazat....chcela som ti tiez nieco poslat ,ale s ineho mailu,ale nemam tvoj mail...napis mi ho tu...ak chces...

jancecka

to je jasné mária :D hej baby, u nás sa nejako zamračilo D:
mne sa ale zíva, neviem či to s tými hodinkami aj tak nespravím :D

[zruseny12]

sak aj ja,a minule som sa ozvala,lebo mi to nedalo atera som na rade ja....ale mne to nevadi...ja si s nimi poradim,aj tak si myslim,ze je to jeden clovek a meni nicky...lebo nie je registr.