Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ahojte kocky,
Jajbolik pisala, ze ma zavireny pocitac, ze jej ho mali prist opravovat..
Jajboli nieje z tych co by sa opalovali, ale mozno nechce zatazovat PC alebo co a mozno vybavuje doktorov a ten jej nestastny ID
určite sa niekde na slniečku vyvaľuje. ona chodí niekedy na večer sem.
sak aj ja na nu myslim....ze kde je...
ja pikantne moc nemusim...baby..inak kde je Jajboli? Uz som sa tu s nou nestretla 100 rokov...
ja som jeden cas tiez jedla chilly, ale uz nemozem koli zdr.probl.normalne som si ich nakrajala na chleba ked som jedla,alebo do salatu dala....
noo tak nemám nejaké problémy. inak mám ešte rada fazuľky v chilli omáčke. ako nejedávama nejako často pikantné, ale na pizzu si dávam aj feferónky.
TIEZ ROBIM TVAROHOVE KNEDLIKY ZO SLIVKAMI A MARHULAMI...
...ALE POTOM NA ZACHODE TO STOJI ZA TO,ZE?
mozes ma volat ako chces ty...kamosky....?mala som vselijake mena...teraz sa moc nestretavam s nimi vela som startila a s tymi co som v kontakte tak normalka MARIENA....ALE JE TAM AJ MAJKA...MERI...MAARUSKA,MANDA,CO JA VIEM ESTE AKO...ZA TIE ROKY...