mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Deti?Veeeeeeeeeelmi.Su to nase male napodobeniny :)))))))))))))))Dost dlho som ucila v materskej skole.Teraz uz nemozem,lebo musim byt so synom doma.
radana k tym detom, tusim si pisala ze ich mas, ako si vedela ze si tehotna?
Pripada mi,ze jemu prave vyhovovalo,ze ked on piskne,tak ty hned skocis,ze vsetko pre neho urobis a zrazu sa chlapec prebral zo sna,lebo ked si mu vsetko vyklopila,tak sa mu otvorili oci.A to mu zrejme nevyhovuje.Mala si ist uz davno na neho takto priamo a uz by si vedela,ze na com si,ze ako to vlastne on berie.Je mi to luto,ze sa tak zachoval.
no ved som sa ho spytala? ze co si myslis ze som sprosta? inak rada, mas deti vsak?
dobra taktika,ale ty nie si blba-na taku malickost zabudol.Hm
no mna najviac fascinovalo, ako sa ma vcera snazil presvedcit, ze ani nevie co robi
jankaaa,niektori ludia to maju jednoducho v sebe.Len mi pripada dost od neho sebecke,ze ta takto natahuje,jak keby mu to robilo dobre,ze ti ublizuje :(
aj tak mi nejde do hlavy, ako sa clovek moze takto pretvarovat...fuj
tak zatial cauko, aj ja sa odmlcim :) potom sa ozvem. papaaaa
to ti verim.Asi na hodinku sa teraz odmlcim,ale potom si s vami zase rada popisem.Ahojte kocky a dufam Jankaaa,ze to s tym testom bude len plany poplach.Drzim palce.Potom hod echo,ze jak si dopadla.Vitana ma pravdu,ze jemu to tak vyhovovalo. :(