mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
spinenie, to pichanie, raz v lavo, raz v pravom, raz v strede, take male krce ako pred menzesom, toci sa mi a boli ma hlava, dokonca aj zapchu mam, co sa mne fakt nestava, nespavost a este aj strasne rychlo vyhladnem, co sa mi tiez nestava... a este jem uplne viac nez inokedy a este aj chudnem popritom a tiez vcera, skoro nic som nepila a v noci som bola na zachode 3krat
vies stres dokaze urobit strasne vela.
ake mas problemy,ked sa smiem spytat?
Pri prvom som si nerobila test,lebo vtedy este testy tusim ani neboli,ale pri druhom mi vysiel hned pozitivne,tak som sa tesila.A gynekolog mi to potom potvrdil.
dakujem... ale aj ked mi vyjde negativny, tak musim ist k doktorovi, lebo nieco so mnou urcite je
Byvalo mi rano nevolno,bolievali ma prsia,ale inak vsetko v pohode.Nemala som ani pri jednom,ani pri druhom nejake ine problemy.
nerobila som si este test, dnes si ho idem kupit a radsej si ho spravim az rano, ale keby som bola, tak by ma to polozilo, hlavne psychicky... i ked si babo prajem, moc, ale uz nie s clovekom ako on
a potom tie priznaky, ked si vedela, ze si tehotna? nejake pichanie v bruchu? krce ako pred menzesom, spinenie?
robila si si ten test?Ako si na tom?
V podstate my sme s manzelom chceli hned od zaciatku deti a tak sme na tom aj pracovali :) Nedostala som menzes a tak som vedela,ze zrejme budeme mat babo :)