mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
jankaaa a jednym ockom kukni aj jakych peknych chalanov mate v meste :)))))))Len chod aspon prides na ine myslienky,vonku je krasne,dokonca u nas aj oskar svieti :)
idem ja do toho mesta, kupit test a potom este napostu, potom sa ozvem, zatial moc dakujem ze ste ma tak"vyburcovali" papa
asi to nedokaze,je slaboch a takto ta chce pomalicky odsunut nabok,inac to nevidim,ved preco by potom dal prednost kamaratovi?
tiez nechapem preco mi nepovie narovinu vsetko
a co by chcel,aby si sa na com smiala?Nech ta urobi stastnou.Ale to asi len snivam,ze?Ale ja ho aj tak nechapem,co este od teba chce viac...
joj vies ako sa ja rada smejem, aj ked ma nieco trapi, tak sa radsej smejem, nie nasilu ale hovorim si, ze su aj horsie veci, ale tiez to na cloveka niekedy dolahne... a tiez mi henten zacal vycitat, ze uz sa nesmejem ako niekedy, ttssss, co sa cuduje
no celkove zdraviu.Ja sa velmi rada smejem a stres nechavam inym :)
comu myslis teraz?
To naozaj k tomu lekarovi len pekne chod.A tiez neni dobre,ked sa tak stresujes.To tomu tiez nepomaha :(
viem ze stres dokaze velmi vela, ale kvoli nemu som v strese neni, to urcite nie, sak som kvoli tomu plakala asi len raz a to bolo vcera a na tom som sa potom zasmiala, som praveze az moc dusevne vyrovnana, i ked raz rozmyslam tak a raz tak, ale celkovo, necitim sa nejaka, bezradna... a tiez ked som mala skuskove, nic taketo mi nebolo a to som bola v strese fakt poriadnom