mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
no fuj, chce sa mi vracat, na vianoce mi ako rozpraval, ze je so mnou ako v rozpravocke a on si pytal este v ten den cislo od inej holky
no tak spravit som to nechcela, fakt nie a nikdy by ma to nenapadlo, ani sms citat, ale keby som to nespravila, tak by som sa obvinovala dokonca svojho zivota, ako som vsetko posrala JA...
ale to ho potom velmi dobre poznas,ked si prisla na jeho heslo :)
to myslis vazne?Tak od neho naozaj ruky prec.
no ja som si raz tipla ake ma heslo na pokeci, tak som ho asi tak na 10krat uhadla no a teraz som mu tam aktivovala, neviem ako sa to vola, ale aby som si mohla citat, ake rp pisal... boze, sak on tam kazdu jednu klame:-((((
to si nevravela.
baby vravela som vam ako som mu raz citala, co pisal na pokeci?
no skusim ked sa spamatam z tohto
oskar sa hovori slniecku.Prihovorit sa nemusis,ale pekny usmev urcite zavazi :)
oskar? to je kto?alebo co? no nekukala som na chlapov, som bola rada ze som prisla domov, fakt som chora:-)))) ale tak ma napadlo, aj keby som uvidela niekoho zaujimaveho, to sa mu mam prihovorit??:-))