Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

agaba

ani to necitaj, robvis to zbytocne, no nacoí seba samu tyras a trapis??????? Nechapem...uz sa vykasli na neho....je to idiot a neries ho uz...presne ako pises..fuj, fuj, fuj na takeho cloveka!

jankaaa

som vam zabudla povedat, robila som si ho vcera este a nic, ale myslim ze si spravim za 2tyzdne este jeden... joj baby, on mi povedal ze naposledy mal babu v januari, s ktorou bol pat rokov... a tak rychlo sa z toho oprasil, ze za mesiac balil dalsie dve... no a ako som zistila, mal potom este jednu a s tou sa ani nerozisiel a pozyval von dalsiu, fuj fuj fuj

dadah

ahojte baby. tak po dlhsom case sa pridavam. vsetko som si to precitala a vidim ako sa veci majú ako sa to tu vyvíja. vyklul sa z neho totalny chudák. ja som do neho vkladala veru viac, i ked ho nepoznam. no v chlapoch sa nevyznam. asi to bude tou naivitou. hlavne si ma dorazila tym pokecom. uz nemáš nad čím váham. je zbabely a chce, aby si urobila ,,špinavú" robotu za neho. veľmi rada, by som ho videla. chcem vidieť prototyp takého ubožiaka. z jeho strany je uz koniec asi dlhšiu dobu. ked niekoho miluješ, nedopustíš, aby s tebou netrávil čas, aj napriek pracovnému vyťaženiu, no a vy ste sa tušim dost dlho nevideli, ak neratam, že ste spolu boli tento tyzden. mrzí ma to, že to takto dopadlo, ale cítim, že si vyrovnanejšia ako v prve dni, ked si sa zacala zdôverovať. to je dobré. treba niekde zacať a asi je to prvým krokom. uz len, aby tie obavy z tehotenstva boli zažehnané a máš od neho svatý pokoj. chvilku to bude aj tak boliet, ale ako pise radana treba sa usmievať. usmievaj sa aj ked si smutna, lebo nikdy nevies kto sa zamiluje do tvojho usmevu.

radana

myslim,ze uz vtedy si ho mala s prepacenim vykopnut.No za takym suknickarom by ti ani nemalo byt luto.Ked toto robi teraz co bude robit v manzelstve?