Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

dadah

to ti mozem len zavidieť, že ťa to rychlo prešlo a že sa netrápiš až tak. hnev je asi dobrý lekár, ale zlý sluha.

jankaaa

agaba ja mu to chcem vsetko povedat nazivo, lebo predsa len, moze mi to zlozit a nepoviem vsetko co som chcela, preto je istejsie ked bude so mnou

agaba

ved skus mu uz teraz zavolat, ved uz je dost hodin na to, aby mohol byt dnes v sobotu vecer s tebou ...uz nepride podla mna, asi ma iny program, plan na dnesny vecer/noc! A normalne sa neser, zavolaj mu apovedz / vysplechni mu to rovno do telefonu, zbytocne sa s nim chces stretnut , ked on nechce...proste ked sa tak sprava urcite chce aj on koniec, len mozno ani on sam nevie, ze ako ti to povedat! Viem ze je to tvrde, ale ty sama vies ze je to pravda...a inac verim ze si silna, ty to zvladnes, ved nie si male dieta! My sme predsa zeny, musime bojovat a nedat si skakat po hlave! A stale sa len niekomu podriadovat, povedz si dost, stop, nechcem ho uz ani vidiet, zbytocne, casom vsetko preboli, to prejde, uvidis a budes konecne kludna a spokojna!

jankaaa

jasne ze sa neozval, zavolam mu vecer, hadam mi to zdvihne... a dufam ze pride zajtra, alebo ako povedala ta baba, je od pondelku do pondelku v cesku, len potom nechapem, ako mohol byt so mnou v utorok

jankaaa

no tak ale ked tam ide z roboty, mozno tam pojdu aj nejake zenske a tu si dovedie domov... mna by tak zaujimalo kolko zenskych mal, alebo radsej nie, by klesol v mojich ociach este viac... sice neviem ci sa to da... inak som bezcitna ked som sa z toho tak rychlo spamatala? ci to na mna este dolahne?

dadah

no mozno si najde, ale pochybujem, že si ju dovedie aj domov. tu bude važne len pipka na uspokojenie a potom papa

dadah

ťažko povedať. určite ho to v niečom zmení. bude tam odkázaný len na svoju spoločnosť, tak možno sa zbadá. ovšem ak tam vôbec pojde