Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

dadah

nemôžes za to, že si sa zaplietla s takym chudakom. vieš co jeden výrok hovorí. nie je choroba milovať, ale nemilovať. takze on je na tom dosť zle

agaba

tak mozno uz si pisal s tou babou, co si si pisala aj ty s nou alebo s nou telefonoval alebo co ja viem co a mozno ona mu to povedala, ze co si jej vravela ty a tak...chapes...tak asi preto tak reagoval, ale to bola iba jeho obrana nic viac, neries to, proste je to chory clovek, ma nejake komplexy a nevie si ich vyriesit tak to robi takto, ze ublizuje inym...neboj dostanes sa z toho...

radana

tak na neho kasli.Je to zbabelec.Slova sa hovoria a chleba sa je.Keby to bola pravda,co napisal,tak by to konkretizoval,ze kto su ti druhi podla neho.Takze je to evidentny blud,aby ta mohol zase ranit.

dadah

neviem, co mu mali potvrdiť aka si. vies komu mozes veriť a on to určite nie je. takze ani toto sa nezaklada na pravde. co slovo to lož

jankaaa

toto mi napisal :nie, ja som zistil aka si ty, a to mi potvrdili aj druhy. ahoj, pritom viem na 100% ze s mojimi kamaratmi nebol, urcite a tiez som si ista ze ziadny z mojich kamaratov na mna nekydal, pretoze vsetci boli pri mne a snazili sa mi pomoct

dadah

a to si mala akoze sedieť doma a čakať na neho aj ked ti povedal, ze nepride? no radsej využijem čas efektivnejšie ako čakať na Godota. dobre si len urobila, ked si sa s nim rozisla. skor by sa ti malo ulaviť.

radana

on sa nerozisiel s tebou dnes,ved to ze vam to nefungovalo si vedela uz skoro tyzden.Chodil za tebou kazdy den s kyticou a tesil sa z kazdej chvilky stravenej s tebou?Ved on sa ti vyhybal,lebo uz to chcel ukoncit.Tak co si vycitas,ze si mu povedala pravdu?Nechapem.Kasli na neho,nezasluzi si,uz aby si sa trapila kvoli nemu ani sekundu.

helus

vyser sa nanho ja som s takym sebcom zila 23 rokov zachransa viem ze to boli boli to aj mna ale ja mam na rozdiel od teba dve deti a zbabrani zivot chlapi su svine neboj on bude lutovat ked nie hned tak urcite po case a potom si povies ako som mohla byt taka hlupa ja mam muza tiez mi nedaval pocit ze ma lubi cele manzelstvo som to davala len ja a nakoniec stoho obvinil mna vraj ja som na nho kaslala a podviedol ma co som sa ja naplakala ale uz mi je dobre nechcem ho konecne citim knemu odpor nezahadzuj sa stakym sviniarom uvidis cas vsetko vyriesi co najdalej od neho aj ked to boli bolest casom pominie tiez nesprav chybu ako ja ahoj