Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

dadah

hm, tak ja by som uz len tak neverila hoci komu, hlavne niekomu koho nepoznam, ale určite mas ako taku empatiu a intuiciu a vieš z toho, čo piše vycitiť, ci sa jej da veriť, alebo nie. ked ti to pomoze tak si s nou piš:-). mozno si jej teraz zachranila aj kozu pred nim

radana

jankaaa,zdanie niekedy klame.Ja by som jej asi vsetko nepisala,lebo nikdy nevies.Moze od teba vyzvedat a potom posunut dalej tam,kde by si to urcite nechcela...Ja by som bola pri tom pisani s kamaratkou opatrna...

jankaaa

narovinu, keby mi on zacal pisat s kamaratmi, tak to by nahnevalo aj mna... urcite, keby som mu k tomu nedala dovod, ale on mne dal

jankaaa

baby presiel ma ten chvilkovy osial sebaobvinovania, dakujem za to hlavne vam... ale ani jedna slza sa mi nepustila, pretoze vase argumenty su pravdive, myslim si to iste... chcel mi priniest este nejake veci, no ja sa s nim uz nestretnem, nikdy!cielene urcite nikdy

radana

zrejme ho nastvalo to,ze si si pisala s tou babou a bolo mu hned jasne,ze aj ona ma o nom urobenu uz inu mienku.A tak ti to chcel natret,aby si sa trapila.Tak na neho kasli,nestoji za to.

jankaaa

ona mi napisala ze mu napisala len tolko ze ho pozdravujem a myslim ze skor veri mne uz len kvoli tomu, ze jej povedal ze ide do ceska v pondelok a mne v pohode volal a bol so mnou v utorok... a ako som si s nou teraz pisala, mala 5rocny vztah a vie ze to poriadne boli vsetko, verim tej babe, jej slovam, fakt verim

radana

mas ciste svedomie,tak sa tym netrap.Najlepsie by bolo,keby si sa vedela od toho odosobnit a nemysliet na to.radana

dadah

a ona veri tebe? veri tomu čo pišeš. no možno je na teba nastvany a napisal to len preto, lebo fakt to ma od tej baby a takto si mu zmarila sancu ju dostať.

jankaaa

sak to pytala som sa ho, ze kto podla neho na mna povedal nieco... nepovedal k tomu nic, lebo nevedel, podla mna a ja ludom neublizujem, to fakt nie je moc ciel a sen ako jeho... a tiez som rozmyslala nad tymi jeho rodicmi, ze keby vedeli co maju doma, no fuj, sice pracoviteho chlapa ale co sa tyka zien, tak je to decko a k tej babe, teraz si s nou pisem, ani neviem preco, ale verim jej, akurat mu len povedala, ze ho pozdravujem a ze to je vsetko, fakt jej verim