Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

jankaaa

dobre rano baby, no vcera som si musela ist oddychnut, som uz fakt nevladala, ale to skor z roboty:-)uvidime co nas caka dnes

dadah

hmm, no to vidim:-)) tak nech si odpocinie od tohoto kolotoča. uz sa za posledné dni dost natrapila. tiez sa pre dnesok idem odmlčať,prajem ti este pekny vecer. uvidíme, čo nám zajtrajšok prinesie.

radana

je dobre,ked ma clovek problem a druhy mu pomoze...Aj ja som rada ze je toto forum.Len janka sa nam akosi vytratila...

dadah

ja som to radana pochopila:-)))). nato je tento forum, preto sa aj janka obratila na pomoc cudzich ludi. niekedy nastane taka situacia, ked ludia už nechcu svojimi problemami zatazovať svojich znamych a preto sa vyspovedaju takto. mne osobne sa takto forma zapacila. radana, na tvoje rady sa da spolahnut, lebo vychádzajú zo zivotnych skusenosti mozno tvojich vlastných, alebo známych. ja obvykle vychádzam z toho, co by som ja v takom momente, asi urobila, co by bolo najidealnejsie a samozrejme aj z nejakej tej malinkej skusenosti.

radana

ja som to myslela zo srandy.Je dobre,ked mozeme janke aspon takto slovne pomoct a povedat jej,aky mame na cely ten problem nazor my a ako by sme to my riesili...

dadah

sme rovnako cudzie osoby ako aj ta baba, ale myslim, ze sme si ako taku dôveru vypestovali a okrem toho nepoznáme ani jej priatela, cize pokial ide o nejake zradenie, to neprichádza do uvahy. :-)) take my nie sme

radana

dadah,ale to sme aj my :))))))))))))))))))))Ale aj ja sa priklanam k tvojmu nazoru,nevies,ci to ona potom neposuva dalej...