Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

jankaaa

pravdupovediac, ja fesaka nechcem, lebo tento bol a velky... jasne ze som ho nelubila kvoli tomu... ale vidim co krasa s ludmi robi... i ked nechcem hadzat vsetkych do jedneho vreca, ale momentalne to tak beriem... no stresy, len nikdy som zo stresov nemala taky hlad ako teraz

radana

ono to mohlo byt naozaj zo stresov...Ja viem,ze to nie je lahke,ale budes sa s tym musiet vysporiadat a hlavne zacat zit SVOJ zivot,v ktorom,ale on uz mat miesto nebude.Verim,ze si najdes nejakeho fesaciska,co ta bude na rukach nosit a bude mat rovnako dobru dusicku ako ty.

jankaaa

radana posledne dva dni som nejake priznaky nespozorovala, len mi bolo zle, ale to asi fakt z neho, i ked si to nechcem priznat... a viem ze na neho mam hned zabudnut, ale bol to predsa len nejaky clovek v mojom zivote, ktoreho poznam

radana

Myslim,ze by si si mala uvedomit,ze sa tato kapitola skoncila a hlavne,ze to nebol ten pravy,ktory by ta mal aspon tak rad,ako ty jeho,ked nie viac,ak sa to ovsem este da :) Tym ze stale myslis na to,ci pride sa zbytocne trapis.Ja viem,ze ho mas stale rada,ale on to citil asi trosku inac ako ty.Ja na tvojom mieste,by som uz s nim ani nechcela debatovat po tom ako sa zachoval.Urcite by si ani ty nechcela mat takeho partnera v manzelstve,od ktoreho nevies co mozes cakat.Ved ked uz teraz chodil s tebou a pri tom balil druhu a ktovie ci aj nie dalsie...Na takeho by som ja osobne dokazala velmi rychlo zabudnut,pretoze nie je hoden tvojho trapenia.

radana

myslim si,ze je slaboch a preto sa na donesenie tych veci vykasle.Nedokaze sa cloveku pozriet priamo do oci a vyriesit problem ktory nastal.Tak ho odsuva,vyhovara sa a caka,ako sa situacia vyvynie dalej.Keby to tak nebolo,nevyhovaral by sa aj predtym,ale by prisiel za tebou a vsetko by ste si vysvetlili.Ale on nedokazal ani do oci ti povedat,ze vztah chce ukoncit a tak sa vyhovaral,raz ze ma robotu,potom zase isiel niekam s kamaratom....Janka,nemas za cim lutovat.Vykasli sa na neho.Ako si dopadla s tym tehotenstvom teda?Stale mas take priznaky?

radana

Ja si myslim,ze nezavola,ved nevolal ani vtedy,ked ste sa dohodli.Myslim si,ze vtedy jak si mu vsetko napisala utrpela jeho muzska pycha a hlavne zistil,ze ho mas pod kontrolou a nie ako si on myslel,ze ta bude tahat za nos...A preco si vlastne myslis,ze ti zavola?

jankaaa

no aspon sa nebudem hnevat, ze som v robote... lebo ked je pekne tak ma hneva ze tu tak sedim a vonku je teplo... normalne som ale dnes zvedava, ci zavola