mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
no viem, urcite pojdem teraz cez leto... dufam, ze kamos pojde so mnou a ze sa nejaky ludia este zozenu... inak vase deti nemaju problemy, ked ste obaja alergici?
potom mava s ekzemom aj tristvrte roka pokoj.
na ekzem je velmi dobre more.Mojmu muzovi to pomaha,ked ideme na dovolenku k moru.
no ja mam akzem a nechapem jednu vec, ako zacina byt takto pekne, tak sa mi to zlepsuje... no ale teraz, aj ked svieti slnko mam to horsie a horsie
ja mam zase problem s astmou a niektore dni mi to nejak nerobi dobre ked strikujem,potom ma svrbi cely nos z tej vlny a kycham,ale niekedy je to v pohode.
no ja si pamatam ze aj moja mama to velmi oblubovala, ale teraz uz ma na nic oci, tak kasle na to... ale aj si dolamala ruku a boli ju doteraz, takze sa k tomu uz asi nevrati
Zahrada aj mna velmi bavi,no chodime tam hlavne cez vikendy.Muz robi na smeny,starsi syn tiez,takze toho casu nejak nie je vela.A co sa tyka strikovania,to je fakt moj konicek.
ja som sa ucila strikovat, ale nejak mi to neslo:-)) no hej a ta zahrada je tiez dobra, ked je slnko a hned sa aj opalim pri tom:-)
ale v poslednom zaujme je najvacsi zaujem zehlenie:-))))
Aj mna bavi varenie,potom rucne prace najma strikovanie,rada sa sparam v zemi v zahrade a pri ostatnom zo vsetkeho trosku.Clovek nikdy nevie,co sa mu zide.