Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

jankaaa

moje zaujmy? fuuuha, tak nejaky ten sport, hlavne korcule, tiez varenie, ale aj pc, a take tie muzske roboty, pri ktorych mozem byt s ocinom:-))

radana

ze vahas :))))A ty mas ake zaujmy?Vies ja uz nepatrim k tej mladsej kategorii,ktora mala v skole informatiku...Viem len to,co sa na mna doma prilepi. :)A ked neviem,zavolam syna-to je moja prva pomoc.

radana

ja nie,ale syn ich napaluje v jednom kuse.Dvd-cka som mala kupit uz vcera,ale zabudla som :)Ja som na pocitace trochu antitalent.

radana

na chvilku sa odmlcim,musim este do mesta skocit kupit dvd-cka.Potom znova pokecame,cauko.Snaz sa mysliet na nieco pekne...Ahoj.

vitana

ahojte kocky :) tak ako ide den? ja v praci nic moc, nuda. rano som sa zobudila s bolestami hlavy, ale uz je to teraz lepsie. ale vobec sa mi tu nechceeee byt :(

radana

kazdy clovek je vo svojej podstate fesak.A ked ho budes lubit,moze mat jedno oko sklenene :))),namiesto vlasov uz len koleno... a pre teba bude tvoj fesak.Pravdaze ze to myslim obrazne :)))))))))))))))Podstatne je to vnutro cloveka,to jadro.A to tvojmu byvalemu zrejme chyba.