mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Ja som myslela ze si videla toho psika a ze vies od koho to bude.No neviem ci sa tvoj byvaly nebude hrat na mrtveho chrobaka.Moc tomu neverim,ze ho sam od seba prinesie...
mne sa paci ako nam kvitne jablon:-) vies co? ak ti mam pravdu povedat, dnes som nad tym rozmyslala... ja ani len netusim, od koho som mala mat toho psika a tiez neviem ci by to nebola rana na dusu, ze psik od neho... ale ked uz ho kvoli mne nezabijali, tak ho chcem, sak on za nic nemoze, neviem co mam spravit a vlastne vobec neviem, ci mi ho prinesie... ale narobil si to on sam a myslim, ze mi ho bude musiet priniest
Aj ja mam uz vsetko posadene okrem rajcin,papriky..Uz aj ceresna majovka kvitne o stosest.Marhule uz pomaly odkvitaju...Janka a ako si to doriesila s tym psikom?Nespojila si sa s tymi majitelmi,ze by ti ho potom priniesli?
no sak mamina si dnes myslela, ze jej vymrzli zemiaky:-)) ale fakt by sa mohlo uz oteplit
To nehovor ani zo srandy ze ma prsat :((((My sme chceli ist na zahradu trosku vypliet burinu a vecer grilovat.Vzdy ked si to takto naplanujeme na vikend,tak je skarede pocasie.Asi budeme musiet tam hore niekoho podplatit,aby konecne neprsalo,nefukal silny vietor a nebolo chladno. :))))
len ma mrzi ze v sobotu ma byt skaredo a bude prsat, lebo sme chceli ist v nedelu opekat z roboty a takto nepojdeme, ked bude mokro vsade
Dnes asi budeme tiez relaxovat.Kavicka a papucova kultura to spravi.
no relax a dusevna pohoda, som naozaj nesmierne rada, ze prisla... keby bol taky nejaky chlap ako ona, ze proste pride ked treba, vie ma nabit energiou a stastim a podobne... ach a zas som pri tych chlapoch:-) nejak mam pocit, ze je dnes piatok:-) a co este planujes dnes?
Az vam zavidim ten relax :))))))))Ale nie,ja ti to prajem :))My sme v Blave vybavili vsetko,takze je to v pohode,len som ustata,lebo mam pocit ze sme presli v Blave vsetko :)))
co mam nove? uf no nic, cakam na tu kamaratku, ideme si spravit nieco s vlasmi a uvarit si vajickove cestoviny so salatom:-)) potom pokukame dovolenky a budeme sa rozpravat. vy? ako ste pochodili v ba?