mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
tak to teda fakt nie je:-) a ja vlastne neviem preco som sa kvoli nemu tak trapila, ked bol vlastne cely nas vztah ku mne hnusny, teda skoro cely... ale inak priznam sa, nikdy v zivote som nebola takto vyrovnana
To je dobre,ze si tak optimisticky naladena.Ved on nie je jediny na svete. :))))))))
no som a dufam ze to tak aj ostane ked odide kamoska... ale urcite to bude aj vami, slnkom, planovanim dovolenky, proste ze mam preco zit aj ked nemam priatela
Janka nemas sa za co obvinovat.Urobila si dobre.teraz mi pripadas omnoho vyrovnanejsia a kludnejsia.
priznam sa, potesilo, kvoli nej
no sak snazil sa mi to dokazat, tak ze mi povedal, ze nikoho neklamal:-)))jaj, na tom som sa musela moc smiat... a akurat mi ta baba napisala toto: ak ta to potesi, myslim si, ze mas pravdu
Janka,keby si ho obvinila nepravom,tak by sa o tvoju lasku bil a snazil by sa ti dokazat,ze to co si na neho povedala,nieje pravda.Lenze on velmi dobre vie,co vsetko ma za usami,tak sa ti neopovazi ukazat ani na oci.
no sak ano, len ci ma bude chciet vidiet, resp. ci bude schopny sa mi ukazat na oci, ked mi spravil toto svinstvo a este to aj zapieral... a ja niekedy rozmyslam nad tym, ze ci som ho neobvinila nepravom... a potom ma tak napadne, ze ci mi sibe,sak som to vsetko videla a k tomu aj citila ako sa ku mne spraval
Keby bol ferovy,tyk by ti ho mal doniest bez ohladu na to,ci ste sa rozisli,alebo nie...
no lenze tu ide o to ze som mu hovorila, ze nech mi psika odlozia a teraz ked mu ho daju tak co povie? ze uz sme sa rozisli, tak nic nechcem? a oni budu na neho nahnevany, za to co spravil a nebude ho mat kam dat, ja mam take tusenie ze mi ho prinesie... no a nevidela som ho preto, lebo mal tak den, ked mi to hovoril