mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
fiha, dobre si to pochodila, ja mam za sebou len 2krat grecko, co sa tyka mora ale chceme dat malorcu tentokrat
to bol len navrh :) ale uz ked si rozhodnuta, tak ta nabudem presviedcat :) a kam do spanielska idete? ja som bola na costa blance Torrevieje , v Madride, Barcelone.....juj to je krasna krajina
ale keby niekto prisiel nebranim sa:-) ale urcite si dam pozor
vies co? ani nechcem teraz chlapa, som pevne rozhodnuta:-) v juli pojdeme do spanielska a nejake vylety, idem si uzivat slobodu:-)
neboj nechytia ta depky, ty uz si z toho vonku :) je to uboziak, ty to vies, tak naco sa nad tym zamyslat :)
teraz sa skor obzeraj po nejakom inom peknom masku :)
no a potom odide a chytia ma depky:-( ale dufam, ze nie a mozno ani nepride, kedze som zistila, aky je to chudak
a ja som zasa rada, ze si v pohode :) taketo rozchody by mohli prezivat viaceri ludia... :) bolo by tu menej slz :)
no nic nove:-) chvalabohu, len ta kamoska, poviem ti, taku dusevnu pohodu mi doniesla, ze som sa konecne dobre vyspala:-) ach jaj tie roboty, ale neboj, treba mat len trpezlivost:-) a som rada, ze ste maly pekny vecer
ahoj janka, no uz som tu :) no ako sa mas? nieco nove? mne priatel nakoniec vcera neodisiel, az dnes rano :) tak sme spolu stravili pekny vecer. inak s tou jeho "novou" pracou nic. lebo na tu poziciu vyzaduju dlhorocnu prax...takze hladame dalej :)
no kde ste baby dnes?:-)