mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
akoze to bol utok na nas?
co keby, ste si zalozili novu temu s nazvom "drz pec"..ale v sekcii psychozdravia..
joj baby, dnes som bola s tou kamaratkou, uplne ma nabila energiou, zajtra si kupime zmrzku, uvarime si nieco a budeme kecaaaaaat a na dalsi den si vyhodit z kopytka... skoda ze pojde spat:-( ale o rok uz skusi skusky na vysku, tak bude doma konecne:-) ale cez leto pojdeme spolu k moru:-))) inak rada som sa ta chcela spytat... ja som bola vzdy pri mori v Grecku a na ekzem mi to pomohlo... myslis, ze mi moze pomoct aj napr. Chorvatsko? more ako more?alebo skor slnko ako slnko?
no aj ja hovorim, len neviem aku pekarnicku si mam vybrat
Ahojte baby,jaka pekna debata sa tu rozprudila o pekarni.Je to fakt perfektna vec.Vsetko som si precitala,co ste popisali...
:) to je ok..rada pomozem, ked mozem :)
jeej, uz si ma predbehla,
diky
dd:
prepac, neviem, preco som si myslela, ze si chlapec a pritom si "ona"
:-))
inak, budem rada, ked sa ti podari najst tie recepty, diky
Ja mam doma tu pekarnicku, ale som ju odlozila a niekde cupi v krabici este nepouzita, ale ked Vas tu tak citam, dostala som chut to vyskusat. Zdalo sa mi, ze je to velka babracka s tym , ale mozno ani nie je
alebo tuto mate o tom cele forum:) :
www.porada.sk
tak som nieco nasla:
www.domaci-pekarny.cz