mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
akoze fakt super:-)) takto ti poviem, ja som prisla domov, kebab, tribitka, koko, potom prisla ona, tak sme si dali vajickove cestoviny so salatom a potom ta zmrzka a potom sa nam take kraviny snivali, ze dovi dopo:-)))
bre ranko janka :)
tak niekomu je hej, prejedat sa zmrkou :) ja som si vcera dala kusok tyciniek, kusok keksov, kusok kukuricnych husenic, trosku slnecnice a zavrsila som to chlebikom so sunkou a paradajkou :) dobra som co? :)
a bre rano radana a vitana, prejedli sme sa zmrzky:-)
je to uz doriesene baby, ktore sa pripojili teraz
tento chlap zjavne nevie co chce ... daj mu najavo ze ti to vadi a ze nechces takto ,,existovat\" priste nech s asoameta inak bude koniec.. neboj sa kludne mu povec a ked ta tak lubi urcite s azmeni ak nie kasli na nho ... pridu ini , lepsi.. pockaj
Tak prajem prijemny vecer,ahojte.
dakujem radana:-) uz je tu ta kamoska, tak sa ideme bavit, pekny vecer prajem:-)
To vobec nie je pravda.TEBE SA LEN OTVORILI OCI.A to s nelubenim nema vobec nic spolocne.Ten kto nelubil vo vasom vztahu bol on.Inac by sa tak nespraval. :(
a teraz to vyzera tak ze som ho nelubila ked som sa takto z toho dostala
To sa tesim s tebou.Som rada,ze sa ti to podarilo zvladnut bez vacsich problemov,aj ked to tak na zaciatku nevyzeralo,lebo si bola do neho zalubena az po usi a vtedy sa snazi clovek to zle prehliadnut a svojho mileho si zidealizovat.