mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
ahoj,par prispevkov to spravi :)
jejda baby, uz nie sme najdiskutovanejsia temaaaaa
aj ja vam baby prajem nadherny vikend, urcite sa ozvem, len teraz ideme zurovat trosku a tesit sa zo zivota:-)
babulky, chcem vam popriat krasny vikend, uzite a vychutnajte si ho naplno :) ja uz pomaly bezkam z prace, neviem, ci tu budem zajtra, ale v nedelu sa urcite ozvem, tak sa zatial drzte a nezabudnite: zivot je kraaaaaaaaasny :) vasa vitanka
no ja inak vstavam do roboty o piatej:-) no pekarnicku chcem kupit urcite, ale teraz musim rozmyslat nad tym jej darcekom a este kupit nejaku cokoladu tej kamaratkinej mame, za noclah:-))))
no tak tebe je zivot :)) ty si vyspavas do desiatej a ja som uz bola o 6.00 hore !! no je toto spravodlivost? :)
inak ani ja nerada kupujem darceky...fuuu. a chces kupit aj tu pekarnicku?
ja mam dnes volno, lebo spala u nas ta kamoska, sak sme aj spali do tej pol desiatej:-) ale tesim sa ked tam pojdem zas, je tam super:-) stale myslim na tu pekarnicku na chleba:-) a este musim poobede zbehnut do mesta, lebo ta kamoska bude mat 20, tak jej chcem kupit darcek, len neviem co:-(
no to su mi veci :)) to cloveka asi len tak nenapadne :)) inak ako v praci? u mna nuda, robotku som si dokoncila a teraz neviem co so sebou :( joj ale aspon ze je piatok :)
:-)))))))) a kamoske sa snivalo, ze sa rozpravala s korytnackou a zistovala, ci ma oranzovy jazyk
he he, ja mam tiez divoke sny, ked sa prezeriem :) vacsinou, ze ma niekto nahana, snazim sa niekde skryt a pritom hladam priatela a nemozem ho nikde najst :)))