mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
radana ide o to ze v januari som mala fakt ze stres a nemeskalo to, vobec a teraz, dobre, je to jeden den, ale ani tie krce nemam, nic, jooooj:-(((
prosim poradte...som zufala...strasne sa bojim...teraz mavam aj hnacky
Dobry den...mozem sa spytat???mala som pred 2 tyzdnami pohl. styk s priatelom..mali sem kondom ale ten sa pretrhol..ale nepsravil sa az do druheho kondomu...za týžden mam mat menzes...rano som mala biley jazyk, a mavam taky maly biley výtok...neviem ci je to normalne...prisa mam nafuknute aj bradavky...no nebolia.ani brucho....robila som si uz aj test a vysiel negativny...teda 4 testy...vzdy rano....bojim saaa
janka,to ze ti meska,moze byt fakt zo stresu,teda aspon dufam,ze to tak bude. :(
ahojte, baby, vcera som bola vonku, rozplakala som sa pri kamosovi, ale tak moc:-( a potom som mu vsetko povedala, bol uplne super, ako ma moc pochopil... uzasny clovek... a baby, uz mi den meska, to je sice skoro nic, ale ani krce nemam, ktore mavam tak tri dni predtym, zacinam sa baaat
Caute baby,ste tu?
jejda baby, ja som pisala s tou babou o nom... ze je nejaky cudny, tak co sa cuduje, ked som asi prva, co mu na vsetko prisla... a som sa jej pytala ci spolu chodia, ze nevie... a tak som sa jej este spytala, ze ci ma vlastne zaujem o takeho chlapa? ktory ju hned klamal, povedal jej o mne az neviem kedy atd... chudera dievca, kedy jej to pride?
bre rano vsetkym, inak ma napadlo alexsasa, uz si tu davno nebola:-)
a radana, nevymyslela som nic:-( ale sak nieco hadam este vymyslim, ale mali sme pekny vecer
Uz si vymyslela ten darcek pre kamosku?
Co mas nove?