mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Nikto ta nenuti,aby si si to cital.Ale keby si si presiel prispevkami,zistil by si,ze prispevok Janky je uz vyrieseny.Takze niekedy je dobre si to vsetko precitat. :)
Skazaton,hul ty :)
baby zas mi preskakuje s tym babom... zajtra idem kupit test a v utorok rano ho urobim, ale aj tak: ked mam uz menstruaciu dlhsie ako inokokedy, moze to byt tym, ze som chora?
tak pekne opalovanie prajem:-)) paaa, vecer pridem aj ja:-)
To mi je luto,ze si chora,ale na druhej strane ma ten Rastik tesi :))))Ozvem sa potom vecer,ideme zase na zahradu a muz tu uz pri mne stepuje,ze nech pohnem,lebo vyrazame.Ahojky....
ahoj, no ja som tu az teraz:-) chora som, nejake tie teploty, hrdlo boli, hlava, ale dnes rano mam uz asi len nadchu, vcera to bolo horsie:-) a vcera vecer bola uplna sranda, mal prist kamarat, tak mi teda vravi ze pride vtedy a vtedy a o 10min. na to vola rasticek, ze pride tiez:-))) tak som mala hned dve navstevy:-) dali sme si palacinky, milacika, vypili veeeela caju a potom sme sli do mojej izby a tam nam za taku hodinku rasticek zaspal:-))))) tak som sa rozpravala s druhym kamosom... ale aky bol krasny ked spal:-))
Ahoj Janka.Dnes dajak nestiham,boli sme cely den na zahrade,len pred chvilkou sme sa vratili,teraz som zohrievala veceru a este musim napiect.Kym sme sa vsetci posprchovali,to bola doba...A teraz neviem co skor.Prat,piect...Len som sem mrkla zo zvedavosti.A Janka,co mas nove?Vecer sa urcite pripojim.Ahojky... :)))
dobre rano baby, radanka kde si? stalo sa ti nieco?