mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
ahoj dadah, no ja ked rozmyslam, ze z biologickeho hladiska by to fakt nemala byt pravda, ale ked ja mam take sproste pocity:-( a dufam, ze je to fakt len vsugeracia... len este to, ako som citala, ze zenska bola aj v 8tt a test jej nic neukazal :-( no spavim posledny a ked nic tak nic, ved uz som si jeden robila... a nechcem ist za nim, lebo je hnusny, musim ist k druhej :-) a dakujem za podporu, vyzente mi tie vsugeracie z hlavy:-)))
ahojte baby. janka, tie tvoje obavy...:-)). nie som odbornička cez ženske telo, ale mam pocit, že tehotensky test by mal uz po dvoch, ci troch tyzdnoch zobrazovať, ci si, alebo nie si tehotna. ale tak ako ani ochrana pred pocatim, tak asi ani tieto testy nie su stopercentne. nechcem ta strasit, ale zena moze mat menstruaciu takmer pocas celeho tehotenstva, ale zas na druhej strane si myslim, kedze si o jedno babo zial prisla:-(( neviem, ci by si znova tak rychlo spolodila druhe. dufam, ze som sa ťa nedotkla, len som ti chcela nejako pomoct a ukludniť ta. a tie priznaky nemusia nic znamenať. vsetko je to len o vsugerácii. ozaj preco nejdes ku gynekologovi?? hm? ten by ti vedel s najvacsou istotou potvrdit, ci vyvratit tvoje pocity.
janka klud, urob si testik a uvidis no. musim koncit,lebo mam este robotku. potom sa ozvem
no podla toho tam zacinaju tak o tyzden a pol... ale vies, uz boli aj take pripady rozne, ze sa zadarilo aj inokedy, ale ked rozmyslam, to by bola asi velka nahoda, keby otehotnie mimo plodnych dni a este k tomu by som bola dalsi vynimocny jedinec, ktory by mal pocas tehotenstva menstruaciu...
klikni tu janka
no ja som nasla na nete "menstruacny kalendar" vpisala som do neho svoje "dni" a ono mi to vypocitalo tak...
Janka v tomto ti poradit neviem :( tehotna som este nikdy nebola :)
neviem ake su priznaky, len viem, ze plodne dni zacinaju po troch dnoch od ukoncenia menstruacie. tak to by malo byt ok.