mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Povodne som ho mala kazdy den vozit do TT,ale to bolo nemyslitelne.On by bol stale unaveny a financne by sme to tiez asi tazko zvladali.
Na Komenskeho do malej budovy,tam maju vytvorenu triedu pre 3-4 deti.
a kam chodi maly do skoly? no ja poznam take stavy hlavne s hokejom:-) ale toho som fanusik aj ja:-)) fuuu, co planujem na dnes? ani neviem, pridem neskor domov a asi budem zehlit a cakat rastika:-)))
Zacala som varit perkelt s kolienkami,maleho som odniesla do skoly,takze teraz mam asi do 12,30 relax,potom musim pre neho skocit a jak pride muz odbehneme na zahradu este co to porobit,lebo vcera isiel fotbal,tak sa nedalo,ved to poznas ako je to s chlapmi.A ty co dnes chystas?
viem baby, viem:-( potom sa mozem akurat tak rozculovat, ze som isla neskoro:-( ahoj vitanka, potom sa este ozvi:-) a ty radanka co chystas na dnes?
Tak ahoj Vitanka a pekny dnik :)
hmm v zoo som bola uz asi tri krat :( mna to velmi nebavi, ja daco popozeram poobede na nete a uvidim :) tak cafko zatim
Ako vravis Radanka, nieje to nic prijemne, ale ked treba, tak k lekarovi ist musis ! a to nehovorim a gynekologovi!!!
Baby musim koncit, potom sa ozvem, paaa
Vitanka a co tak zajst pozret sa do ZOO.Tam nepotrbujes priatela a den ti ubehne ako voda..
To ja viem Janka,ze nerada chodis po doktoroch a pravdu povediac ja tiez.A to tam pri tom aj 2-3 krat mesacne musim ist,ci chcem,alebo nie.Ale ked vidis,ze sa ti to zhorsuje,nemala by si cakat :(