Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

jankaaa

no tak to ste potom taki samaritani:-) aj my sme tak, raz som nasla steniatko male na ulici, bolo malicke ako maciatko, a to uz bol november, zimisko, tak som ho zobrala domov a potom sme ocina ledva uprosili, aby sme si ho nechali... a o niekolko rokov nam usiel a brat sa z toho asi polroka nevedel spamatat...

radana

Inac je zlaty,je ako pes,stale nam chodi pri nohach,rad sa s malym hra.Von nelubi chodit-lebo je to ten domaci perzsky kocur,tak velakrat ho nevieme vyterigat ani na balkon :)

radana

Dzeky je nas kocur.Tiez mal taku pohnutu minulost.Narodil sa iba s jednym ockom a majitelka ho najprv chcela dat utratit,tak sme ju uprosili,aby ho neutratila,ze my si ho zobereme a tak sme mu dali meno po piratovi Jack Sparow-pretoze ma iba jedno ocko.

radana

Ja jak som chodila na Komenskeho este cirkevna neexistovala,ale ved tomu su uz roky.Boze Dzeky mi tu skace po ruke a chce sa hrat a ja sa potom nemozem sustredit na pisanie.

jankaaa

no to je super, ze tam nieco take spravili:-)) a rasticek chodil na komenskeho skolu:-))) jejdaaa, ja na neho stale musim mysliet